Varför mördades Josephine?


VÅLDSVÅGEN. Lördagen den 16 januari 2021 sköts Josephine Lofti i en lägenhet i Gustavsberg. Onsdagen den 20 januari avled hon av skadorna.

Josephine Lotfi mördad av en man som borde suttit i fängelse.

Josephine blev skjuten av en kriminell 24-årig man med 19 avsnitt i belastningsregistret. Mannen av icke-västlig invandrarbakgrund blev dömd senast i maj 2019 till 2 års fängelse men blev utsläppt i förtid. Mannen har en rad domar på sig sedan tidigare för bland annat flera narkotikabrott, olaga hot, försök till utpressning, brott mot knivlagen, vapenbrott, skattebrott, flera försök till bedrägeri, rattfylleri och flera grova olovliga körningar. I lägenheten där Josephine sköts hittades en stor mängd narkotika i bostaden – över tio kilo. Narkotikan uppskattas ha ett miljonvärde. Knarket var mannens och kopplas inte till kvinnan.

Utan straffrabatter så hade Josephine levt idag. Media och ansvariga politiker är knäpptysta. Allra tystast är justitie och migrationsminister Morgan Johansson (S), han är upptagen med att twittra om hur farlig Jimmie Åkesson och SD är.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Varför mördades Josephine?

 • Hanna

  Invandringen skördar nya offer varje dag. Tröttsamt att höra allt ” det går inte att ändra på för då bryter vi mot LAGEN eller någon EU-bestämmelse”. Konstigt nog går det att sätta stopp för brottslighet i våra grannländer…! Erkänn att ni är fega eller bara inte vill, politikerna!

  Gilla

 • Moberg

  Orsaken till hennes och många, allt för mångas död, beror på att vi under allt för lång tid haft politiker som levt i en drömvärld att alla människor är lika och att detsamma gäller olika kulturer.

  I sin infantila föreställningsvärld där politikerna i stort sett har samma grundsyn inhämtad i sossarnas skolsystem där allt för mycket skall lekas fram för att alla ska finna sin högsta potential utan arbete och tvång.

  Det är också viktigt att alla i stort sett får göra som de behagar men framförallt att alla som kommer hit skall få utbildning på sitt hemspråk, vilket borde vara svenska eftersom de nu hör hemma här.

  Istället för att ställa krav så bjuds alla på tolkar när de skall besöka sina bidragsgivares välfärdssystem, samtidigt undrar politiker varför det går så trögt med integrationen.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  VINSTEN FÖR SAMHÄLLET HAR OCH KOMMER ALLTID HA AMNESTI, HÄLSAR SOCIALDEMOKRATERNA.

  PS.
  Det är du och din familj som får lida dels fysiskt och ekonomiskt…allt enligt Socialdemokraternas agenda….etniska svenskar ska plågas, förnedras, lida och utrotas.

  Röstar du för detta ?…röstar du på Socialdemokraterna ?
  Ditt barns framtid bestäms av DIN RÖST.

  Gilla

 • Niklas R

  Frågan är inte varför hon sköts. Frågan är varför umgicks hon med kriminella och låg med dem? Tyckte hon det var häftigt? Trodde hon att hon skulle reformera honom? Var hon knarkare?

  Om hon nu ville ha en tuffare kille kunde hon sökt sig till svenska MMA tränande killar, poliser, brandmän, yrkessoldater.
  Finns gott om dem om hon bara tittade runt.

  Man har ett eget ansvar också. Om du dansar med björnen ska du inte bli förvånad om den slår dig.

  Gilla

  • Pettersson

   Kände du flickan? Hur vet du att hon umgicks med kriminella och låg med dem? Visste hon att mördaren var kriminell? Eller hittade hon knarket och konfronterade denne? Bodde hon eller han eller båda i lägenheten. Jag vet inte, det får vi nog lugna oss med till förundersökning och åtal kommer.

   Givetvis har man ett eget ansvar men de flesta av oss har gjort misstag och sluppit bli skjutna.

   Gilla

 • Argus

  Ska man tro grävarna på Flashback, som vanligtvis har rätt, så var den multikriminelle utomeuropeiska invandraren hennes pojkvän. Om så är fallet, jag säger om, så är det inte bara ett fundamentalt fel utan flera.

  Det första är vänsterns fäbless att gulla med kriminella inte minst de utländska. Det andra stora felet är PK-sidans motstånd till att prata klartext och rent av vilja dölja faktiska förhållanden.

  Om svenska folket inklusive Josephine inte hade dolts ifrån sanningen så hade för det första inte Sverige haft massinvandring. Krav hade ställts på invandrarna. Unga tjejer hade varit medvetna om faran med ”spännande” pojkvänner. Och slutligen, multikriminella hade skickats i retur.

  Om bara ett av ovanstående villkor hade varit uppfyllt hade Josephine levt idag.

  Gilla

 • Fr E

  Vid solklara fall dödsstraff som verkställs omgående !

  Gilla

 • Karl

  Ännu ett offer pga av politisk stolthet.
  Det finns bara ett medel för att få bukt med invandrarbrottsligheten
  det är direktutvisning vid brott.
  Hårda tag är enda medlet.
  Ansvaret ligger på handlingsförlamade politiker…..regeringen.

  Gilla

 • Pålsjö

  ”Så blev Sverige ett gangsterparadis”, med Ivar Arpi som diskuterar gängkriminalitet med journalisten Lasse Wierup, vilken under 30 års tid bevakat brottsligheten i Sverige, (51 min.)
  https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9yc3MuYWNhc3QuY29tL2xlZGFycmVkYWt0aW9uZW4/episode/c3ZkLTI2ODQwNTA5MA?sa=X&ved=2ahUKEwiu9LiJipztAhUHazABHQTGDxQQkfYCegQIARAG

  ”Gangstrar anser att de vunnit mot staten”, enligt den erfarne kriminalreportern Lasse Wierup.
  Svenska Dagbladet uppmärksammar i en artikel hans nya bok om svensk gängkriminalitet med titeln: ”Gangsterparadiset: Så blev Sverige arena för gängkriminalitet, skjutningar och sprängdåd”, och som publicerades i september förra året. ”Den kriminella gängmiljön i Sverige har växt explosionsartat”…”Situationen idag är extremt mycket allvarligare än den var för 13 år sedan”, säger Lasse Wierup (dvs jämfört med 2007, då hans bok ”Svensk maffia” publicerades).
  Läs vidare:
  https://www.svd.se/gangstrar-anser-att-de-vunnit-mot-staten

  Gilla

  • Jill

   Socialistflum hjälper inte mot farliga människor som finns överallt i vårt samhälle. Folk älskar att dalta med och tycka synd om alla som förstör och bryter ner. De måste tydligen finnas för att pjoskande män och kvinnor på avstånd, ska ha något att skvallra om och få rysa lite åt, lite spänning i vardagen. Eller något, jag blir inte klok på det.

   Gilla

   • Feta katter slutar jaga.

    Ett solklart bevis hur illa det är med Sverige.

    https://swebbtv.se/videos/watch/9ba3d7f5-ebb8-4d43-9e5a-d6519395892b

    Gilla

   • Rädd

    Kina och Nordkorea Venezuela och Kuba är kommunistiskt, och inte kan man säga att de daltar med folk.

    Gilla

   • Niklas R

    Socialister flummar bara med kriminella så länge som landet inte är en socialistisk diktatur.
    De som kommer bli mest överraskade av omvändningen i samhället när den socialistiska diktaturen införs är de kriminella.
    Från att igår blivit daltade med och behandlade med silkesvantar så blir de idag inlåsta, utan rättegång, förhörda under tuffa förhållanden för att avslöja allt innan de slängs i häktet för att senare i veckan få en rättegång och dömas för kontrarevolutionär verksamhet till likvidering. Därefter förs de ner i källaren där nästa domare informerar dem om att deras överklagan avslagits och de får ett nackskott där och då.

    Det är socialistisk effektivitet mot hot mot proletärernas drömsamhälle.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: