Sabuni är beredd att gå till extraval

INRIKES. Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni säger i en intervju med SvD, bakom betalvägg, att hon nu är beredd att gå till extraval.

Nyamko Sabuni, pressbild Liberalerna

Och droppen som fick bägaren att rinna över är regeringens nya migrationsförslag som hon menar leder till en ökad invandring.

I det här fallet är jag beredd att resa mig från förhandlingsbordet. Det här är en hjärtefråga för mig men också för Sveriges framtid, säger Sabuni.

Hon har tidigare i januari sagt att hon inte kommer fortsätta budgetsamarbetet om regeringen går vidare med migrationslagen.

Vi är inte i position att utlysa ett nyval, men visst, statsministern kan göra det. Jag kommer alltid att vara beredd att möta väljarna. Den partiledare som inte är beredd att göra det ska kanske inte vara partiledare. Jag önskar inte nyval och definitivt inte i den här situationen. Därför hoppas jag att vi har en klok statsminister som inte vill skapa kaos utan håller sig till vårt avtal, säger Nyamko Sabuni.

– Pettersson säger att det är bättre ju tidigare Löfven försvinner, men man kan aldrig vara säker. Idag är han statsminister med 32,67 procent av rösterna men det faktum att Aftonbladets desinformatör verkar orolig är positivt.

Steget efter. Valet 2018

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Sabuni är beredd att gå till extraval

 1. Hoppas hon är bättre än sjöstedt som bara snackade. Gör nåt då för fan. Det vore en välgärning för Sverige att äntligen bli av med idioterna som förstör vårt land

 2. Då kan det vara bra att Sabuni visar att det är politiken som är viktigt och inte den egna försörjningen. Liberalerna kommer åka ur riksdagen vid ett extraval men kanske de kan visa något kurage för framtiden om de går vidare med det. Annars är det bara varmluft som vanligt när de öppnar munnen.

 3. Bara tomma ord, ingen från dom styrandes sida kommer vilja ha extraval. Dom vet att det blir inte dom som sitter med dom som styr efter valet, dessa inkompetenta varelser som styr nu är garanterat inte med och styr efter ett val

 4. Ja ju fortare denna uppenbart skadliga regim försvinner ju
  bättre är det , om dom får hålla på och förstöra landet till
  2022 så finns det nog inget kvar att bevara!

 5. Kan det vara att den svenska och även den internationella ekonomin nu kommer att krascha, och att det nu är lämpligt att låta SD och M, kd ta över de kommande gigantiska problemen?

 6. jag skulle jubla om det blir nyval så här kan det inte fortsätta med denna Regering

 7. De 32,67% röster är med visst fog tvivelaktiga.
  Ju fortare han och det övriga lögnarna försvinner dess bättre.
  Vem klarar av att ösa ur sjunkande skeppet, eller snarare pråm för det är bara ett tunt skall kvar.

Kommentera