Tre män rånade 11-årig flicka i Borås

VÅLDSVÅGEN. Vid 15-tiden på söndagseftermiddagen rånades en 11-årig flicka av tre eller fyra gärningsmän vid Almåsgymnasiet i Borås. Männen tog flickans mobil och runt hundra kronor. En av männen ska även ha visat upp en kniv, rapporterar Borås Tidning bakom betalvägg.

Polisen i Borås berättar att flickan efter händelsen tog sig hem till sina föräldrar som larmade polisen. Ingen har ännu gripits för rånet.

-Pettersson undrar om polisen och media inte har någon lust att varna andra barn och föräldrar efersom vi inte får något signalement…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Tre män rånade 11-årig flicka i Borås

 1. Steffan vad tycker du om detta…
  Svar: va fan ska jag göra åt det…inte mitt problem…jag sitter ju i regerigen..
  Tror jag han skulle svara !

 2. Det måste har varit etniskt svenska gärningsmän – flickan blev ju inte våldtagen också…

 3. En sak är klar det var inga män som gjorde det, det var ouppfostrade slynglar ute på förnedringsuppdrag.
  Ge dem inte ett finger, för då mister du snart hela handen,

 4. Ingår kniven i välkomstpaketet, för alla tycks vara utrustade
  med detta vapen, och det finns väl i föreställningsvärlden att
  polisen någon gång kunde göra kroppsvisitering på gängen?

  • ”Corona” – givetvis ..
   MEN, hvad som hade varit minst lika akut;
   att vaccinera mot den svenska dumheten.

   • Utkastet är inte i form av proposition som är det normala. Ärendet bereds troligen som ett utskottsinitiativ, där utskottsbetänkandet inte är officiellt. Utskottsbetänkandet är som regel sista tolkningskälla innan lagen beslutas, så det är något märkligt att utskottets åsikter inte är offentliggjorda i god tid. Men i alla fall, utkastet (i form av ett PM) till pandemilag finns här:
    https://www.regeringen.se/rattsliga-dokument/departementsserien-och-promemorior/2020/12/covid-19-lag/

   • Utkastet till pandemilag står på ss. 4-8 i PDF-dokumentet på angiven länk. Normalt brukar utskottsbetänkandet inte föranleda ändringar mellan proposition och beslutad lag, men här får jag en mycket dålig känsla, eftersom lagen är hastig påkommen som en paniklösning av regeringen som ju rätteligen riskerar ytterligare minskat stöd i väljaropinionen.

   • För att förstå vad regeringen menar med §-erna som man föreslår, gå till författningskommentaren och aktuell § där. Den finns på ss. 63-81 i PDF-filen. Därifrån hänvisas ibland till ”fördjupande” avsnitt i den allmänna delen. På det sättet får ni förhoppningsvis lite mer information vad regeringen smyger runt med. Straffbestämmelsen (endast penningböter) beskrivs på sidan 80 samt avsnitt 13 på sidan 52-53 i PDF-filen. Men var beredda på svängningar i formuleringarna när det slutliga utkastet godkänts av utskottet och som sen beslutas i riksdagens kammare. Konstigt att det saknas skadeståndsregler för verksamheten som regeringen helt oförberett kan komma att stänga ner. Pandemilagen är ett hastverk som kommer att påverka rättssäkerheten och i händerna på den här pajasregeringen, ja, vem vet om inte hela Sverige landar i Nordkorea till slut.

 5. Hade jag fått tag i dessa så hade dom inte kunnat andas mer
  Garanterat

  Hur feg får man vara

  Så går det när man släpper in jungeln o öknen det ingen vill ha

  Vi hade ej såhär för 15-20 år sen då var Sverige bra

  Nu en container cover vilka som förstör detta land e hur

  Wake Up ni svenskar sitter bakom datan o bara klagar

  Vi andra utlänningar gillar inte det som händer man blir arg för hur det ser ut i Sverige o hur det är

Kommentera