Räddningstjänsten beskjuten med raketer

BROTTSLIGHET. Larmet om en brand i ett garage i Angered, Göteborg kom in vid 20-tiden på lördagskvällen. Det visade sig att det brann i två bilar, rapporterar GP.

Foto:Räddningstjänsten i Umeå

Polisen och ett flertal enheter från räddningstjänsten skickades till platsen. Men släckningsarbetet försvårades när raketer sköts mot räddningstjänstens personal.

Vi har vittnesuppgifter från platsen som talar om att ungdomar skjutit raketer i området. De ska även ha skjutits fyrverkerier mot räddningstjänstens personal, säger Johan Josarp, vakthavande vid polisen i Region Väst, till GP.

Branden kunde dock ändå släckas och ingen person ska ha kommit till skada i samband med branden eller fyrverkeri-beskjutningen.

– Pettersson säger att klansamhället är spännande…

Om Angered på bloggen…

9⁸

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

1 thoughts on “Räddningstjänsten beskjuten med raketer

  1. En uppmaning till våra ledande infantila PK-ister.
    Nästa gång raketer kan befaras bli avfyrade, gå ut och tala med era älskade importer och få dem att förstå, nu bor de i ett civiliserat land och måste bevisa att de passar in.

Kommentera