Coronarazzia mot svartklubb med 250 invandrare

BROTTSLIGHET. Under nyårsnatten avbröt polisen i Göteborg en fest med runt 250 invandrare som deltagare på en svartklubb i en industrifastighet i Kortedala, skriver Göteborgs-Posten, bakom betalvägg.

Svartklubben i Kortedala Foto: Polisen

Enligt insatsledare Fredrik Terje var huvudsyftet att få bukt med trängseln. Enligt Terje fanns 25–30 kända gängkriminella bland gästerna, och när lokalen var tömd hittades rester av cannabis och kokain på golvet.

Terje säger att han tror att polisen hade kunnat rapporterar fler misstänkta brott om man haft möjlighet att vistera alla gäster.

Med tanke på klientelet som var där så är jag helt övertygad om att vi hade kunnat hitta ännu mer narkotika och kanske till och med vapen, säger Terje.

Om Kortedala på bloggen…

– Pettersson säger att sjukvård ska motborgarna ha oavsett om de sprider smitta eller skjuter varandra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Coronarazzia mot svartklubb med 250 invandrare

  1. Oj oj oj det var inte bra, många bilar kommer nu att brännas.
    Förtjänsten bli den dag de betalar moms och skatt på sin verksamhet, tror väl fjanten.

  2. ”Under nyårsnatten avbröt polisen i Göteborg en fest med runt 250 invandrare som deltagare på en svartklubb i en industrifastighet i Kortedala, skriver Göteborgs-Posten, bakom betalvägg.”

    Skriver Göteborgs-Posten ’250 invandrare’? Är det korrekt citerat? Det är svårt för oss att få verifierat eftersom artikeln ligger bakom betalvägg. Jag hade gärna sett en skärmdump här på¨bloggen. Eller en kopia från papperstidningen..

Kommentera