Do You Love Me?


TEKNIK. Boston Dynamics är ett amerikanskt företag inom teknik- och robotdesign som grundades 1992 som en avknoppning från Massachusetts Institute of Technology . Boston Dynamics har sitt huvudkontor i Waltham, Massachusetts och ägs av Hyundai Motor Group sedan 2020.

Hela besättningen träffades för att fira starten på vad vi hoppas blir ett lyckligare år: Gott nytt år från oss alla på Boston Dynamics.

-Pettersson undrar var vi ska hitta de enkla jobb till de oanställningsbara som importeras i massor när det finns robotar?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


One response to “Do You Love Me?

  • Moberg

    Hoppas att vår Riksdag lägger en beställning på ett femtontal så kan vi få en bättre Regering 2022.
    Varje Region kan också behöva förstärkning för att inte tala om våra myndigheter öka beställningen till 250 i första hand.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: