Morgan Johansson gick på mellandagsrea – trots Löfvens uppmaning


INSÄNDARE. Hej Morgan. Vill bara meddela dig att dom livvakter du hade med dig när du gick på mellandagsrea kanske kan skydda dig mot det våld som idag är vanligt förekommande i det Nya Sverige som du varit med om att skapa. Men du tror tydligen att dom även kan skydda dig mot Coronapandemin eftersom du trots din egen regerings uppmaning gick ut i mellandagsrean.

Men ser du din lille fjant, så är inte fallet, inte ens dina livvakter kan skydda dig mot denna smitta. Trots att du knappt är större än en bacill så hittar Coronan dig ändå. Sedan tycker jag att det är mycket egoistiskt av dig att tvinga dessa livvakter att ge sig ut i folkvimlet och utsätta sig för risken att bli smittade.

Nu vet jag inte vad det var som var så viktigt att köpa så att du trotsade din egen regerings uppmaningar men om det var en ny kostym du var ute efter så kan jag upplysa dig om att barnklädeskedjan Polarn och Pyret inte har någon butik i det köpcenter du var på.

Hade jag träffat på dig i mellandagsrean så hade jag frågat dig om du inte skäms att visa dig offentligt tillsammans med dina livvakter som skydd för det mångkulturella samhälle du varit med om att skapa och som inneburit att ett otal av dina egna landsmän har blivit mördade, misshandlade , våldtagna, förnedrade, fått sina bilar uppbrända, blivit utsatta för bedrägerier mm mm?

Du anser tydligen att du som indirekt är skuld till allt detta som vi icke politiker blivit utsatta för har rätt att gå omkring ute i samhället under säkert beskydd av livvakter medans vi andra i princip skall behöva frukta för våra liv i det Nya Sverige som du skapat genom den massiva import av mer eller mindre primitiva vildar komna från dom lägst stående kulturerna och länderna som finns på vår jord. Med vilken rätt anser du detta? Vart kan jag som svensk pensionär som jobbat i ca 45 år och betalat miljoner i olika skatter och avgifter vända mig för att få hem några livvakter som kan följa med mig när jag ger mig ut i samhället i det Nya Sverige?

Hade du haft den minsta moral i din kropp så hade du vågat ge dig ut utan livvakter på dina köprundor men det faktum att du och dina politikerpolare trots att ni är skuld till att detta land förvandlats till ett mångkulturellt träsk där numera all sköns mångkulturellt slödder har sin hemvist ändå använder er av livvakter visar bara att ni inte är värda annat än förakt och hat. Er feghet och brist på allt vad moral heter är tydligen gränslös!

Hoppas innerligen att jag en gång får träffa dig när du är ute och rör på dig oavsett med eller utan livvakter. Helst utan men det lär väl inte hända.

Skall väl kanske tillägga att du inte behöver bli för rädd om våra vägar korsar varandra eftersom jag är en invandrare av den tamare sorten.

Sandor Herold, Malmö

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


20 responses to “Morgan Johansson gick på mellandagsrea – trots Löfvens uppmaning

 • Niklas R

  Lagar och regler gäller endast folket, inte Partiet.

  Gilla

 • Kungen

  Dubbelmoral är ju dubbelt så bra tycker vänstervridna……😄😄😄😄

  Gilla

 • Tony

  ”Allvarsamt tal av vår statsminister” Tala för dig själv
  Strandhäll, han må vara din statsminister, men långtifrån
  allas!

  Gilla

 • Andersson

  Den nya så kallade pandemilagen har fått ett namn: Lex Morgan.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Nu skiter t.o.m. socialdemokraten Morgan ( stort M litet organ) i vad den muslim älskande förrädaren tycker.

  Gillad av 1 person

 • Karl

  Löven och Morgan Johansson är av samma virke.
  Det dom säger gäller inte dom.
  Facksossar har alltid vart sådana.
  Dom ska bara ha och ha bara dom slipper göra nått själva.
  Ställa krav som inte gäller dom själva är deras bästa gren.
  Nu blir det för löven och försvara och skylla ifrån sig i vanlig ordning.

  Gilla

 • Jörgen filipsson

  Detta bevisar hur arrogant Morgan Johansson är han bryr sig inte om uppsatta regler av sin egen regering. En så skall sitta i maktposition och betsämma hur vi skall göra Varför drevar inte tidningarna så vi får bort detta imbecilla krake Tänk om Jimmie hade handlat herregud vilka rubriker kanske var tur han tog ner Swebtv innan han åkte och handlade ör dom had med all säkerhet belyst detta övertramp

  Gilla

  • rustibus46

   S eliten gör precis som de vill. Regler o
   förbud gäller bara packet dvs de betalar
   kalaset. Arma land

   Gilla

 • ThePeter

  Märkligt att den där lille mannen inte kunde tänka sig att denna reaktionen från de som vill ha bort honom skulle komma…… eller visste han.
  All reklam är ju bra reklam, varje gång man syns i media blir man mer populär, eller i alla mer fall ihågkommen. Ett scenario som sker varje dag i kommunistländerna.

  Gilla

 • Eddy S Karlsson

  Morgan J är inte den enda sossekortisen som är bedräglig och med jämna mellanrum avslöjar sig. Tänker t ex på Sigvard Marajasin. Om någon nu minns mannen som tog klipp o klistra till en ny nivå.
  Jag tror alla sossar är islamslickare. För dem är mena och negrerna valboskap. Så var juggarna och chilenarna också.Och valboskap gillar sossar att ha.

  Gilla

 • Kent

  Morgan är väl inte den skarpaste tänkaren i Sverige. Han och Strandhäll passar bra ihop ingen har förmåga till konsekvensanalys.

  Gilla

  • Andersson

   Om de kunde hålla sig för sig själva vore det bra. Karantän på obestämd tid utan särskild prövning.

   Gilla

 • Sven

  Som en annan skrev på ett annat forum:

  Helt sjukt att en minister med hans arvode köper julklappar till sina föräldrar på rea. En snål j-vla dvärg.

  Gilla

 • Stenbock

  Sandor:
  I din radda över nya händelser som detta Röd/Gröna styre instiftat i Abzurdistan,glömde du det Stenbock anser vara det nesligaste av alla…..
  Nämligen packets inriktning på att via telefon söka lura våra äldre på deras ringa sparslantar.
  Vidare att slå ner och råna gamla 90-åriga damer,samt på andra håll stöta undan de gå-behindrades rollatorer,och råna dem på deras inköpta varor o. väskan !
  Att de importerade exoterna liksom de tidigare välbekanta Zigenarna,hatar våra gamla,är inte att taga miste på !!

  Gilla

  • Andersson

   Det vara bra att di tog mina pänningar för då slipper en gå affären o köpe upp dem. Fast lite julegröt kunde vart gott. Lätt o tugge nu när en inte haft råd till tänder:

   Gillad av 1 person

 • G Nordström

  Lyssna på myndigheter som bara ljuger, till vilken nytta?
  Bättre lyssna på detta om covid
  https://www.stopworldcontrol.com/madej

  Gilla

 • per22

  Så agerar en hycklare. D.v.s. säger en sak, och gör en helt annan.
  Likadant som han gör beträffande invandringen.

  Gilla

  • Christian

   Jag kräver offentlig avbön om inte avgång eftersom jag saknar respekt för denne hycklare och lögnare.
   Det räckte tidigare med obetalda tv-avgifter för att omöjliggöra en politisk karriär på regeringsnivå….Morgan Johansson står tydligen helt utanför regler som gäller alla andra, det är ett grovt fel som inte bara kan sopas under mattan.
   Johansson är på så vis inte bara oförskämd, han är dum också…hur kunde han tro att han kan handla på rea utan att någon ser? Var han verkligen tvungen att handla på rea med en lön på 120 000 (plus säkerligen en rad andra förmåner)? Kunde han inte ha budat några julklappar till föräldrarna på julafton?….intressant att en man som verkar så snål är så frikostig med skattepengar i övrigt.
   Kontentan: En avskyvärd människa.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: