Mauri byter kost med Bianca Ingrosso under en dag


MEDIA & INFLUENCERS. Mauri Hermundsson är en av den nya tidens informatörer eller YouTubers. Hermundsson har fått framgångar med sin Youtubekanal ”Uppdrag: Mat” som är inriktad på mat. 3 november 2020 hade denna Youtubekanal över 392.000 prenumeranter och över 50 miljoner visningar med ett snitt på över 1 miljon tittare per avsnitt. Med över 1,8 miljoner visningar var Hermundssons video med Bianca Ingrosso en av de mest sedda i Sverige 2020. År 2019 nominerades han till Stora journalistpriset i kategorin Årets förnyare.

Bianca Ingrosso, är en svensk bloggare, mediepersonlighet och entreprenör. Hon är dotter till artisten Pernilla Wahlgren och dansaren Emilio Ingrosso. Bianca har fått priser för Årets blogg, Årets stjärnskott, Årets podcast, Årets tv-personlighet. Den 20 november 2018 släppte hon sitt sminkmärke Caia Cosmetics som hon sålde efter 1,5 år och blev mångmiljonär, uppemot tresiffriga miljoner.

– För er som undrar varför Pettersson tar upp Bianca och Mauri på bloggen så måste man vara öppen för vad ungarna sysslar med så jag inte blir som mina föräldrar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Mauri byter kost med Bianca Ingrosso under en dag

 • Maya

  Ett tips som jag varmt kan rekommendera är den goa gubben Kocken Leif Mannerström som gett sig in i Youtubevärlden med en egen kanal.Han lagar i den mycken god mat där hemma i sitt eget kök.Husmanskost med egen ”knorr ”och bra tips.Inga nymodigheter utan bara ett bevararande av vår goda Svenska matkultur.

  Gilla

 • centurion

  Ja, som vi sa när det begav sig : ”Klipp dig och skaffa dig ett jobb, ungjävel”.

  Gilla

 • Kent

  Det är tydligen fullt möjligt att tjäna pengar på ingenting. Eller jag är tydligen för gammal för att förstå den ekonomiska logiken i dylika verksamheter av ingenting.

  Gillad av 1 person

 • G Nordström

  Inte konstigt alls att Sverige är som det är med en befolkning med denna typ av prioritering.
  Tack för upplysningen Pettersson

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: