Rösta fram Årets stockholmare

INRIKES. P4 Stockholm och SVT Stockholm låter publiken rösta fram den stockholmare som gjort extra starkt intryck under året som gått. Redaktionernas följare har nominerat förslag och en jury har valt ut fem kandidater som nu tävlar om titeln Årets stockholmare. Omröstningen pågår till och med klockan 23:59 den 3 januari 2021.

Aysha Jones, trolig vinnare i SR och SVT:s oberoende omröstning med 95 % av rösterna

Kandidaterna nedan.

Gustav Damm
– trygghetsvärd som jobbat för att sprida trygghet, förebygga brott samt bistå polis, ambulans och räddningstjänst i Norrort.

Jeanette Höglund
– startade organisationen ”Vid Din Sida” som sedan 2016 har hjälpt hemlösa pensionärer.

Aysha Jones
– som grundade den svenska Black Lives Matter-rörelsen för att motarbeta rasism.

Alla i sjukvården
– Vårdpersonal i Region Stockholm som jobbat dygnet runt hela året mot ett dödligt, tidigare okänt virus.

Fredrik Johansson
– dykare som startade ”Rena Mälaren” som dagligen städar Mälarens botten från tonvis med skräp.

Rösta HÄR

-Pettersson undrar vad grundaren av en vänsterbliven organisation som står för våld och upplopp, Aysha Jones, gör i sällskapet?

Jag valde att rösta på Jeanette Höglund, men tre andra kandidater är värdiga…

Lite frågande blir jag dock när man röstat och möts av detta och Sveriges Radios text

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.

Sveriges Radio får i år 3077 miljoner kronor av skattebetalarnas pengar, utdelade av regeringen men påstår sig ändå vara oberoende i förhållande till politiska och ekonomiska intressen!

På filmen uppträder Black lives matter…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Rösta fram Årets stockholmare

 1. Kan man skapa en lag som ger 9000+ afghaner utan skyddsskäl rätt att stanna med allt vad det kostar kan man ge 300+ bostadslösa pensionärer tak över huvudet och ett drägligt liv. Om viljan fanns det vill säga.

  Jag röstade på Jeanette Höglund och har skänt pengar till ”Vid Din Sida” flera gånger och ska göra det nu igen på direkten.

 2. 4 av dessa 5 nominerade har faktiskt gjort något själva utan att det består i att gnälla på andra. Vinnaren blir förmodligen den gnälliga svartingen som bedriver rasism mot vita.

 3. Det måste väl bli någon fjolla som är PK. Kanske Özz. Även om han kanske inte bor där så är han i alla fall älskad av dom som vet bäst.

 4. Stockholm….??? Var ligger det ?? Bor det någon där ?? Jo just det – det är ju där det blir undantagstillstånd om det blir strömavbrott i 20 min eller om det kommer 5 cm snö….. 😄😄😄😄

 5. Jag skulle vilja rösta på kungen. En kungs uppgift är att vara nationalist och nationalism tror jag är bra för Sverige. Titta bara vad som hänt under vanstyret Reinfeldt och Löfven.

 6. Misstänker att det går till på samma vis som när SVT hänvisar till ”en enig kår av forskare och experter”. Man rensar bort den mängd av riktiga forskare som har fräckheten att motbevisa SVT´s egen agenda och framhäver de få som återstår. Denna lilla skrumpna rest anses då representera ”en majoritet av alla forskare och experter”.
  Denna typ av manipulation förekommer på många plan i SVT´s propaganda-verksamhet. Planterade intervju-offer med ”rätt” politisk bakgrund är en annan taktik. ”Expertpaneler” med handplockade personer. Publik i debattprogram som kvoterats in. Ensidiga reportage. Avsaknad av svåra frågor till politiska kompisar. Skavlan och Carina Bergfeldt är ju praktexemplar på ovanstående.
  En given vinnare måste antingen vara feminist, kommunist, mörkhyad eller invandrare.

 7. Att inte resultatet visas är självklart .BLM gänget får noll röster . Och det vore rasism att visa det.

 8. Det har varit ett evigt tjat om att alla människor är lika, under mitt liv. Nu har tydligen vänstermupparna ändrat på det, eftersom dom vill särskilja neger från vita.

 9. Dom flesta röstade nog på Jeanette Höglund och det kan vara känsligt att visa detta eftersom Sossarna har ställt till problemet med att pensionärerna lider av fattigdom i Sverige.

 10. Valet är inte svårt.Alla i sjukvården som äntligen uppmärksammas.Alla dom som har offrat sina ledigheter,raster och allt vad ”egen ”tid heter för att vårda Stockholmarna under denna svåra tid.Jag tror dom är mer värda detta än en BLM aktivist eller hur ?

 11. Ja, så röstar man i Diktaturer, visa inte resulatet förrän efteråt och justera det så det passar mig bättre

 12. Märkligt att SR Stockholm inte visar resultaten kan det vara så att vinnaren är redan utsedd? Aysha Jones kansk redan är utsedd som vinnare av den vänsterextrema kanalledningen.
  Märkligt att man nominerar en person som står för rasism och våldsutövning.
  De övriga fyra är motiverade var och en på sitt vis.

 13. Hon afrikanskan med rött huvud verkar vara påverkad av något preparat, är det hon som är A. Jones eller syster till?
  Min röst till vårdpersonalen, slitigt jobb dåligt betalt sällan något beröm.

 14. Varför vill inte P4:s redaktion visa röstresultaten? Jag röstade på ”Alla inom sjukvården”. Dock förstår jag inte varför man rekommenderar en person som står för våld och rasism?

Kommentera