Kraftig bilbomb i Nashville, Tennesse


BROTTSLIGHET. En kraftig explosion har inträffat i centrala Nashville, Tennessee i USA under juldagsmorgonen lokal tid. Det rapporterar flera medier. Enligt polisen kopplas explosionen till ett fordon som stod parkerat utanför en restaurang.

Tre personer har förts till sjukhus efter explosionen, men deras skador bedöms inte vara livshotande. Enligt USA Today misstänker lokala myndigheter att explosionen ska ha varit en ”avsiktlig handling”.

Explosionen ska ha känts och hörts flera kilometer från platsen. Flera byggnader har skadats samtidigt som flera bränder uppstått, skriver AP. Motivet är ännu oklart. Enligt The Tennessean hade polisen fått larm om en ”mystisk bil” utanför telekommunikationsbolagets AT&T-byggnad strax innan händelsen. När polisen anlände bedömde en polisman att myndighetens bombskydd, som redan var på väg, måste tillkallas. I den stunden exploderade fordonet.

FBI har tagit över utredningen kring explosionen i centrala Nashville.

Räddningstjänsten ryckte ut till området vid 06.45 lokal tid, klockan 13.45 svensk tid.

– En av Petterssons första favoriter inom musiken var brittiska Alma Cogan, som tyvärr dog ung i cancer men hon spelade in  ”Tennessee Waltz” 1964. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Kraftig bilbomb i Nashville, Tennesse

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: