Kraftig bilbomb i Nashville, Tennesse

BROTTSLIGHET. En kraftig explosion har inträffat i centrala Nashville, Tennessee i USA under juldagsmorgonen lokal tid. Det rapporterar flera medier. Enligt polisen kopplas explosionen till ett fordon som stod parkerat utanför en restaurang.

Tre personer har förts till sjukhus efter explosionen, men deras skador bedöms inte vara livshotande. Enligt USA Today misstänker lokala myndigheter att explosionen ska ha varit en ”avsiktlig handling”.

Explosionen ska ha känts och hörts flera kilometer från platsen. Flera byggnader har skadats samtidigt som flera bränder uppstått, skriver AP. Motivet är ännu oklart. Enligt The Tennessean hade polisen fått larm om en ”mystisk bil” utanför telekommunikationsbolagets AT&T-byggnad strax innan händelsen. När polisen anlände bedömde en polisman att myndighetens bombskydd, som redan var på väg, måste tillkallas. I den stunden exploderade fordonet.

FBI har tagit över utredningen kring explosionen i centrala Nashville.

Räddningstjänsten ryckte ut till området vid 06.45 lokal tid, klockan 13.45 svensk tid.

– En av Petterssons första favoriter inom musiken var brittiska Alma Cogan, som tyvärr dog ung i cancer men hon spelade in  ”Tennessee Waltz” 1964. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Kraftig bilbomb i Nashville, Tennesse

  1. Konservativa förlaget ”The Daily Wire” (Ben Shapiro’s kanal) har just flyttat till Nashville, undrar om de var målet…

Kommentera