Ung man skjuten i Eskilstuna


VÅLDSVÅGEN. En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus efter en skottlossning i Eskilstuna. Polisen kom till platsen efter larm om att flera skott avlossats strax efter klockan 23.

Där är det då någon som ligger på marken. Det är oklart hur många skott han är skjuten med, säger Martin Detterström, vakthavande befäl på polisen i Södermanland.

Mannen har tagits till sjukhus med ambulans där han just nu opereras. Han var vaken och talbar när polisen kom till platsen, annars är skadeläget okänt just nu.

Vi har tyvärr ingen gripen, men håller på med utredningsåtgärder och har snart tekniker på plats som letar spår, säger Martin Detterström.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Ung man skjuten i Eskilstuna

 • Moberg

  Minusposterna bara rasar in, Steffe Lövftén och han ”förtjänsten kommer lite längre fram” förskjuts inte bara decennium utan sekel framåt.

  Gillad av 1 person

 • Jörgen filipsson

  Sjukvården går på knäna Såg i Aftonbladet i veckan låt bilen stå , tänkte vad nu men det var för undvika olyckor p,ga hög belastning på sjukvården, Skjutningar knivskärningar får vi väl numera i Stefans drömsamhälle räkna med, nu fick väl någon cancerpatient återbud på operation

  Gilla

 • G Nordström

  Opereras nu? Han ska väl stå i samma kö som vi andra.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: