Ung man skjuten i Eskilstuna

VÅLDSVÅGEN. En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus efter en skottlossning i Eskilstuna. Polisen kom till platsen efter larm om att flera skott avlossats strax efter klockan 23.

Där är det då någon som ligger på marken. Det är oklart hur många skott han är skjuten med, säger Martin Detterström, vakthavande befäl på polisen i Södermanland.

Mannen har tagits till sjukhus med ambulans där han just nu opereras. Han var vaken och talbar när polisen kom till platsen, annars är skadeläget okänt just nu.

Vi har tyvärr ingen gripen, men håller på med utredningsåtgärder och har snart tekniker på plats som letar spår, säger Martin Detterström.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Ung man skjuten i Eskilstuna

  1. Minusposterna bara rasar in, Steffe Lövftén och han ”förtjänsten kommer lite längre fram” förskjuts inte bara decennium utan sekel framåt.

  2. Sjukvården går på knäna Såg i Aftonbladet i veckan låt bilen stå , tänkte vad nu men det var för undvika olyckor p,ga hög belastning på sjukvården, Skjutningar knivskärningar får vi väl numera i Stefans drömsamhälle räkna med, nu fick väl någon cancerpatient återbud på operation

Kommentera