Sverige måste sätta stopp för asylfusket


INVANDRING. Sverige måste stoppa asylfusket. För att direktavvisningar ska vara möjliga krävs att Sverige upprättar en lista över säkra länder lista. Tyskland gjorde det 2014 och Norge ännu tidigare, svenska regeringar har obegripligt nog släpat benen efter sig, skriver Expressen i en ledare.

– Pettersson tror inte en sekund på att regeringen släpat benen efter sig, de vill inte direktavvisa, det är en fullt medveten politik för att hålla miljöpartiet nöjda.

Migrationsminister Morgan Johansson (S) tillsätter en utredning och sedan rullar allt på som vanligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


18 responses to “Sverige måste sätta stopp för asylfusket

 • Jörgen filipsson

  Göra lista på alla säkra länder? Jag skulle våga påstå att dom flesta länder som dom påstås flytt från är säkra eftersom det går alldeles utmärkt att åka på semester dit och Kusingiften mm.. där har vi en inkörsport Till Coronan med gissar jag kan ej heller förstå varför man inte mister sitt medborgarskap om man påstås flytt från ett land som man sen åker till för hälsa på skäkt och vänner osv

  Gilla

 • Oskar

  Svenskarna gillar att samla på hottentotter då ska alla medel tillåtas.

  Gilla

  • G Nordström

   Tror inte det finns några Hottentotter i Sverige.
   Däremot en väldigt massa dysfunktionella muslimer med alldeles för lågt IQ för att kunna leva i ett så tekniskt utvecklat land som Sverige.
   Hottentotter är en småväxt folkgrupp som levde vid George i Syd Afrika på 1600 talet när holländarna kom dit.
   Där Capstaden idag ligger var på den tiden obebodd.

   Gilla

 • ponnsan62

  Expressen vad är det..slicka komunister i röven och möter löven

  Gilla

 • Inger

  Hur kommer det sej att just Sverige har så många dumma politiker, nästan helt utan utbildning och totalt omedvetna om vad som pågår i landet?

  Gilla

  • G Nordström

   Har tillräckligt förstånd att nyttja LO och SSU. I de verksamheterna behövs heller ingen större kunskap, som man bara kan tillskansa sig om man besitter lite intelligens.

   Gilla

  • per22

   Anledningen till att så många politiker (utom SD) är så omedvetna om vad som sker gällande asylfusk och annan invandrardominerad brottslighet, är att de inte läser alternativmedia typ Petterssons blogg. Alternativmediastudier borde vara ett eget ämne i de svenska skolorna.

   Gilla

  • Stenbock

   Hänger som så mycket annat samman med att Olof Palme var vad som på 70-talet kallades ”ecklesiastik-minister”.Han såg då till,att bland mycket annat,vår tidigare goda skola avskaffades.
   Ingen tillfällighet att han och Socialisterna ville fördumma befolkningen till den grad,att de valde S el. Kommunisterna….
   Tack o. lov,var ju ännu inte de senare totalt efterblivna vandalerna,”de Gröna” födda !! Men i dem ser vi vad som blivit av hans ”reform”…

   Gilla

 • rune

  ”@ExpressenLedare
  LEDARE: Asylsystemet utnyttjas av människor som bara vill tjäna pengar i Sverige.Till slut tar Morgan Johansson ett första steg för att göra något åt det.”

  Hinner han ta ett andra steg innan han ramlar omkull?

  Gilla

 • Sverige måste sätta stopp för asylfusket — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] Sverige måste sätta stopp för asylfusket — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • Kungen

  Den här regeringen vill ha det som det är.
  Enda lösningen är att avsätta regeringen nu

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Helt rätt Pettersson det är miljösekten som styr. Priset för att korrupta, medelmåttiga sossar med storhetsvansinne ska få sitta kvar vid köttgrytorna.
  Stefan Löfven väntar inte på förtjänsten lite längre fram han tar den nu. Skattebetalarna får betala.

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Man borde avskaffa det inavlade, korrumperade, svindyra och tungrodda migränverket. Istället kunde man inrätta en mindre avdelning på ambassaderna där personal med hårda nypor är satta att granska de som har för avsikt att ta sig hit. En flaskhals, ett nålsöga, som ovillkorligen måste passeras för att överhuvudtaget kunna komma vidare. Flygplatser, hamnar och andra gränskontroller måste sedan kräva ett särskilt asylpass, utöver den ordinarie kontrollen, för att låta vederbörande passera.
  Detta förfarande skulle bespara både oss och migranterna stora bekymmer.

  Gillad av 2 personer

 • Argus

  Jag håller inte med. Säg upp New York-protokollet eller gör en protokollanteckning att 1951 års flyktingkonvention bara gäller de omedelbara grannländerna.

  Gilla

 • Tanten

  Men gör nåt då Morgan!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: