Regeringen väljer invandring före pensioner

INRIKES. Ni som fortfarande röstar på Socialdemokraterna borde gå in på Pensionsmyndigheten och se hur ”mycket” pengar ni får när ni går i pension. Fundera sedan på varför ni röstar på socialdemokraterna.

Tänk sedan på att Sverige har bland de sämsta pensionerna i EU, nästan högst pensionsålder och bland världens högsta skatter. Det beror på en enda sak, våra regeringar prioriterar andra människor.

När du sedan fått fram siffrorna från pensionsmyndigheten och hämtat dig från chocken. Tänk på att du ska betala skatt på siffrorna du ser…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Regeringen väljer invandring före pensioner

 1. Ja, så här går det när C laget får regera.
  Sverige har ca 2miljoner pensionärer.
  Självklart har en del en bra pension.
  Men stora flertalet medioker/ dålig pension. 330 000 har drygt 7000 före
  skatt, 500 000 har under 10 000.
  Betänk då att Sverige ger bort 100tals
  miljarder årligen t Sida, EU, Bistånd etc
  samt att vår omtvistade invandring
  200-300? miljarder per år. Tänk om svenska
  folket skulle få behålla hälften av dessa
  fabulösa summor! Vi skulle då leva i ett
  land av överflöd . Men nej vi satsar istället
  på att bli världsberömda i att agera bankomat för övriga världen. Arma land

  • rustibus46!
   Det värsta är att mammorna har råkat ut för det värsta. Först tagit lasset med att fostra barn hålla hemmet rent och fint, när så barnen flyttat tagit ett lågavlönat jobb.
   Slitit släpat, matkassar, hjälpt barnen som tyvärr varit utan stålar.
   Så äntligen pension, så skamligt låg fastän hon jobbat 20-25 år.
   Dessutom för stolt att begära hjälp, det går nog jag är ju frisk och kry, brukar det heta.
   Jag skäms att vi inte haft regeringar som kunnat förstå att det jobb de gjorde med uppfostran av barn var dubbelt värt mot jobbet de gjorde i matbespisningen eller annat lågbetalt men viktigt jobb.
   Hoppas att ni ungar tänker på edra mammor till Jul åtminstone ge henne något som hon själv kan förfoga över minst 2 femhundringar är varje pensionerad mamma värd.

 2. För er som inte vet eller förstår hur en psyksjuk människa kan se ut, här har ni facit! När ni ser denna kvartsfigurer prata fritt i MSM och gammelmedia så kan många tro att det är sant!

  • Hoppas verkligen att denna naiva, verklighetsfrånvända, blinda, vilsna, lättledda, upp i det blå, lilla flicka, blir Miljöpartiets ledare….då är det 100% säkert att Miljöpartiet kommer under 4% gränsen och åker ut ur riksdagen…. och Sverige närmar sig steget för ANSVAR och FÖRSTÅND.

   Ni hör på debatten…
   Miljöpartiet blundar för verkligheten och agerar för flera brott och total ekonomisk kollaps.

   Att ett 4% parti dikterar villkoren för Socialdemokraterna, visar än tydligare att Socialdemokraterna inte besitter kunskap och förstånd att styra Sverige.

 3. Genom medialögner, demonisering och manipulation av olika slag har regimen hjärntvättat och fått majoriteten av befolkningen att tappa sin förmåga till självständigt tänkande och att utifrån det, kunna fatta egna beslut! Så om medierna inte direkt nämner att 1/3 av pensionspengarna(minst) har tagits till att kompensera för invandringskostnader, då är det inte så. Folk (80-95%) kan inte lägga ihop två och två själva längre!

  • Är Andersson månne ironisk? En trygg och rättvis vård får bara politiker idag och den ljusare framtiden har rödtocken varit med om att istället förmörka.

 4. Vi vet det…. vi som subventionerat skattebetalare med urusla löner under yrkeslivet och nu hjälper till att betala skatt så att invällarna kan få ut sina bidrag utan att behöva betala ett öre i skatt. OCH vi röstar inte på dessa rövare med diverse böjelser som nu styr landet, så fortsätt rösta in 7-Klövern speciellt Tokpartiet MP, de är speciellt dyra i drift OM ni vill era barn och barnbarn riktigt illa.

 5. Inte nog med att Sverige har Nordens sämsta pensioner, dom drar ÖVER 30 % skatt på pensionerna också ! INGET annat land i hela jävla världen har sådana tjuvskatter på pensioner !

 6. Nja, pensionerna är väl inte det stora problemet?

  Pensionerna hit eller pensionerna dit!

  Hur tror ni att det kommer att bli för oss när vi är i minoritet i vårt eget land?

  Hur tror ni att det kommer att bli för oss när vi inte längre kan försörja alla ockupanter?

 7. Ni som fortfarande röstar på sossarna : Är ni både blinda och döva ?? Eller är ni bara mentalt störda ? Nåt fel måste det ju vara

 8. Många puckade dumskallar som kommer att ångra sig när dom närmar sig pensionsåldern och får se vad dom får.

 9. Det är riktigt dåliga pensionsfonder i Tanzania, Zimbabwe, Vietnam och Palestina mfl som socialdemokraterna har satsat på.
  Tack Olof, Pierre och Sten för det.
  Bistånd kallar ni det för men det är grov stöld och grov trolöshet mot huvudman

Kommentera