Jimmie Åkesson: SD är inte för ett medlemskap i Nato5 responses to “Jimmie Åkesson: SD är inte för ett medlemskap i Nato

 • Hajo

  Tack för info

  Gilla

 • centurion

  Det enda krig som skulle kunna vara realistiskt för svensk del, vore ju möjligen ett Inbördeskrig. Men vad skulle NATO kunna göra åt det ?

  Gilla

 • Mm

  SD eller är det SP vi talar om. Ta bort karensdagen för de som verkligen utsätts för smittorisker. Men ni vill ha kvar latmaskarna och ge f.d förtroendevalda miljoner i avgångsvederlag fram till den dag de får en fet pension efter en valperiod. Pension som sjukvårdsanställda bara kan drömma om. Börja rensa bland orättvisorna. De som arbetar hårt och de i riksdagen som tycker och tror, utan kunskap och har det tunga arbetet att trycka på en röstknapp, som föv den inröstade klanpolitikern inte klarade av!
  Rösta in AFS, de vill inte vara med EU, grundorsaken till det samhälle vi dras med sedan ett antal år

  Gilla

 • Nils Dacke

  Inom ca 30 år är denna fråga överspelad, då ansöker den då nya svenska koalitionsregeringen mellan Socialdemokraterna och islamistiska partiet om medlemskap i nya islamistiska federationen Mena och dess försvarsorganisation.

  Gillad av 1 person

 • Andersson

  Jomenvisst. SD ska förändra NATO inifrån.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: