Man knivskuren I Uppsala


VÅLDSVÅGEN. En man i 25-årsåldern knivskars i Gottsunda i Uppsala under natten mot söndagen. Polisen fick larmet klockan 01.15 och är på plats med flera patruller.

Steget Efter

Mannen kommer att behöva sjukhusvård. En förundersökning om mordförsök är inledd, säger Torsten Hemlin, befäl vid polisens regionledningscentral.

Ingen är gripen. Mannens skador är enligt polisen allvarliga, men inte livshotande.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


One response to “Man knivskuren I Uppsala

  • Mormor

    Uppsala verkar spännande. Var dör 2012 och gick ner genom stan o bodde vid resecentrum lugnaste stan i Sverige inget bus inget liv, men sen kom dom nya påläggskalvarna och sen får vi bekanta oss med nya platser varje vecka. Har genom jobbet varit i stan många gånger numer genomfart till svärföräldrarna som vi fick hjälpa vid olycka 2017 på Akademiska hade vi inte bott på parkeringen i husbilen hade dom avlidet inga resurser alls skit sjukhus men bäst på skottskador gamka vill dom inte vårda, fy faan Strandhäll brinn i he…

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: