Ökad asylinvandring

Regeringen skapar nu lättnader i asylpolitiken så att fler kan komma och så att fler får chansen att stanna.

Pettersson tog nedan upp denna massinvandring (vilket det är, oavsett vad förespråkarna kallar det) och tveklöst är detta vad regeringen vill.

Igår publicerade regeringen en kompletterande promemoria i vilken det står läsa att försörjningskravet på kvotflyktingar tas bort och att ordet ”anknytning” utvidgas till att gälla fler i den närmsta kretsen. Promemorian kan läsas här, men det intressanta är publiceringen i sig.

Titta här.

I uppbyggnaden på regeringens webbsida kan man se att denna kompletterande promemoria publicerades 16:35 en fredagskväll. En tidpunkt när svenska folket laddat upp för fredagsmys med familjen eller sitter på den lokala puben med arbetskamraterna. Gissningsvis ämnade regeringen låta denna nyhet smygas ut för att ebba ut under helgen. Att den kompletterande promemorian syftar till att utöka antalet asylsökande och göra det än mer generöst för de som redan finns här och för de som väntas hit, råder det ingen tvekan om.

Att Socialdemokraterna som i rask takt tappar de traditionella väljargrupperna, arbetarna, pensionärerna och landsbygdsborna, ser de nya svenskarna utgöra sin nya väljarbas råder det inte längre någon tvekan om. Nu får vi se hur diskussionen går i fikarummen på måndag eller om Socialdemokraterna litar på att denna sena fredagsnyhet fallit i glömska. Var i sådana fall inte sena med att påminna.

De sista orden i denna film kan vi alla hålla med om.

17 thoughts on “Ökad asylinvandring

 1. Svammel, vare sig det är på Svenska eller Engelska.
  efter dom beslut han brukar ta så skulle man kunna
  tro att han var berusad jämt?

 2. OBS! Under ja under över alla under, hon Strandhäll har vaknat och säger ”vi kan inte ta in flera förrän de som är här har indoktrinerats.”
  Sossarnas drömslott börjar knaka i fogarna och kommer snart att rämna!
  Leve Sverige och de fria tankarnas seger över partiidiotin.

 3. Jobben, Jobben, Jobben, tjatas det ständigt om som den viktigaste punkten i invandringspolitiken. Men var fan finns dom?
  Man kan inte skapa jobb bara för att fler skall ha jobb. Måste finnas nåt som skall produceras eller i allfall göras. Jovisst, fler jobb skapas för att ta hand om fler som kommer, men det där är kontraproduktivt, ger inget samhällsvinst.

  När skall media se helheten och landets självdestruktiva beteende?
  Regeringen själv kör bara på för att visa sin godhetsiver utåt samtidigt som man byter till större skygglappar…. Rasisterna där ute får inte ha rätt!
  Media är de enda som kan kicka regeringen eller få det svenska folket att inse att nåt är galet. Media som stod på barrikaderna mot regeringen på 60 – 70 talet. Vad hände sen? Då som nu för folket en kamp för överlevnad.

  Hur fan kan SL och AT var de mest populära att dela jul med?

 4. Nu går det undan med att göra Sverige mångkulturellt.Man levererar avgörande handlingar för vår framtid sent en Fredagseftermiddag och sedan rusar man hem för att fira helg och korka upp vinflaskan.Globalisterna som styr vår framtid inklusive EU gnuggar händerna av förtjusning över hur lätt Sverige är att styra och ställa med.Men,dom har ju lydiga tjänare för sina syften att tillgå.Hur lätt blir vi inte lurade och manipulerade in i det sista med det mesta nu.Demokrati och folkstyre är enbart en tjusig kuliss att gömma sig bakom när rovdriften på vårt land pågår.Nu tar man till alla medel för att tysta och skrämma folk till lydnad och underkastelse.

 5. Sossarnas och deras lakejer köper röster som vi får betala dyrt inte bara pekuniärt utan också med avskyvärda brottshandlingar som drabbar när och kära.

 6. Nu har jag ögnat igenom förslaget.
  Nu har man ju fått anmärkning från Riksrevisionen på att kostnadskalkyler inte görs. Här har man såvitt jag förstår gjort konstgreppet när man tittar
  på kostnader att jämföra med den ursprungliga utlänningslagen och komma fram till att kostnaderna blir lägre med de nya förslagen. Det normala tycker jag vore att åtminstone också relatera till den tillfälliga lagen.

  När förlängningen av den tillfälliga lagen var ute på remiss
  var såvitt jag kommer ihåg Skatteverkets svar att de inte kunde ha någon åsikt eftersom inga kostnader redovisades. Migrationsverkets svar
  beskrev den svårighet de hade att avgöra vad som var försörjningskrav, olika avdelningar inom verket tolkade det på olika sätt. Det gällde då hur bostadsbidrag skulle betraktas. Hårresande!

  Går det här igenom kommer säkert studier på gymnasiet att betraktas som speciell anknytning (och synnerligen ömmande skäl) och därmed uppehållstillstånd beviljas.

 7. Hur ska man kunna fastställa att ett förhållande redan varit i hemlandet när vi inte vet identitet på dem som kommit?

 8. En regering som smyger ut en promemoria om ökad invandring kl 1635 en fredag är verkligen på dekis. Där finns ingen genuin stolthet och vilja att tjäna folket kvar.

 9. Totalt vansinne, man blir förtvivlad. Vad är egentligen meningen, ska detta kallas demokrati? För mej framstår det som rena diktaturen, vi svenskar har absolut inget att säga till om. Vi måste få till en folkomröstning om invandringen.

 10. ”Asyl” och ”rasist”, två ord som, i Sverige, totalt tappat sin ursprungliga och korrekta betydelse. ”Tvingande solidaritet” är nyskapat snömos. Vad gör man inte för att få fortsätta leka demokrati?

 11. Har inte riksdagen något att säga till om i sådana viktiga ärenden,?
  Sen kan det inte vara rätt att man bara kan dyka upp från ett
  annat land, utan att kunna något annat än att det landet ger generösa
  bidrag.
  Man måste väl ha någon slags orientering om det samhälle
  man kommer till innan man får rösta och om dom då vägrar att
  lära sig Svenska borde dom heller inte få lägga en röst på ett
  visst parti. Hur är det i andra länder?

 12. Är det en form av att tvångsmata BNP genom att maxa skattebördorna? Det känns, som regeringen består mest av svenska folkets fiender. Vad har de i bakfickan, som säkrar upp deras vardag och verklighet med sin politik?

 13. Ser inte S vad som händer i landet? Är S helt tondöva? Vilka vill man smörja? Vad vill man åstadkomma?

 14. Vi utökar antalet i utanförskapsområdena där vi har röstantal omkring 80% till vår parti. Partistrategerna inom S använder asylpolitiken för sina egna syften, dolt bakom utåt visat godhetssyndrom.

Kommentera