Vi ses om fyra år, säger Trump


UTRIKES. USA:s President Donald Trump har nu för första gången offentligt öppnat för att ställa upp i valet 2024.

Donald Trump Foto Gerd Altman, Pixabay

Under en julfest för republikanska medarbetare i Vita huset pratade han åter igen om hur valet blivit stulet och tillade: – Det har varit fyra fantastiska år. Vi hoppas kunna göra fyra år till. Annars ses vi om fyra år, sa han enligt en video upplagd på sociala medier av en av deltagarna på festen uppger Politico.

Flera nyhetskällor har tidigare uppgett att Donald Trump under möten med medarbetare börjat skissa på en plan att ställa upp i valet 2024. Enligt uppgifter i Washington post kan ett officiellt besked komma de närmaste veckorna.

– Pettersson säger att om Trump menar allvar kommer han att vara 78 år nästa val och äldre än Joe Biden var i årets val.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Vi ses om fyra år, säger Trump

 • havemydoubts

  Ska bli intressant att se hur USA utvecklas under de fyra kommande åren. Tror att det blir sämre än det hade blivit med Trumpen. Får hålla koll med släkten över there.

  Gilla

 • titti

  Psykopaterna földe den mannen. Hoppas han håĺler sig borta för evigt.

  Gilla

 • Michael

  Alltid vanskligt att endast använda åldern som mått, vid bedömningen av en persons lämplighet för en viss uppgift. Vigören samt vitaliteten och den psykiska hälsan kan skifta rejält mellan olika personer av samma ålder.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: