11 thoughts on “Muhammedaner ”avhuvar”

 1. Antisemitism , varför får man inte tycka illa om judar ? De har väl dåliga människor där också . De sämsta av dem sitter på Wall Street och City of London . De styr vår vardag . Tilläggas att jag är antisionist . Mvh Sjöström

 2. Pack. Äckel. Kräk. Bastarder. Vettvillingar. Sinnessjuka. Imbecilla. Ja listan för att beskriva deras sinnestillstånd kan göras mycket längre.

  Den eller de som inte håller med om detta tillhör automatiskt någon, några eller alla i ovanstående uppräkning.

 3. Väldigt trevligt att deras Brouschor Strömmar in i hela EU med de ”folkvalda” regeringarnas goda minne…

 4. Hur kan islamska ledare försvara sådana beteenden och samtidigt påstå att deras s.k. religion är god?
  Det är omöjligt att personer som hurrar och jublar då de missaktar sina fiender så här gruvligt, ingen kan naturligtvis varken integreras eller assimileras i ett västerländskt land.
  Om vi inte hade bara syltryggar till ledare skulle det kunna rensas ganska mycket bland sektens folk i Sverige.
  Gör en undersökning ett frågeformulär där de får erkänna vilka principer de ämnar leva i Sverige, Islam eller svenska värderingar. Vidhåller de då sina ursprungsidéer så meddela dem att de har en månad på sig att packa en liten notis också ”vi är ledsna att ni valde Sverige, vänligen välj nu ett land där ni finner likasinnade.”

 5. Jag anser att Islam inte hör hemma i den civiliserade delen av världen då religionen/statsskicket inte är förenligt med protestantismen, den lära Luther spred, i västvärlden

   • Så var det förvisso, men Luthers antisemitism måste sättas in i dess historiska kontext. Judar var allmänt illa sedda och fördrevs från många länder, till del beroende på att de tagit livet av Jesus.
    Luther skal kommas ihåg för sitt uppror mot den katolska kyrkan som plundrade gemene man genom hot om den eviga skärselden och därmed handeln med avlatsbrev.
    Utan Luther och protestantismen hade vi inte haft den framgångsrika västvärld som vi har idag

Kommentera