Märta Stenevi föreslås bli MP:s nya språkrör

INRIKES. Miljöpartiets valberedning föreslår att nuvarande partisekreteraren Märta Stenevi i blir partiets nya språkrör, enligt ett pressmeddelande.

Märta Stenevi, pressbild Miljöpartiet

Åtta mp-politiker har klivit fram som kandidater. Janine Alm Ericson, jämställdhetsminister Åsa Lindhagen, Karolina Skog, Rebecka Le Moine, Annika Hirvonen, Pernilla Stålhammar och Elin Söderberg.

I sin motivering skriver valberedningen: “Märta Stenevi är en trovärdig, stabil och engagerande kraft som vi tror kommer att kunna samla partiet inför en stundande valrörelse. Hon är en god debattör som kan lyfta vår politik till olika väljargrupper, sätta press på andra partier i klimatfrågan och formulera de sociala frågorna ur ett grönt perspektiv.”

Vem som slutligen blir nytt språkrör avgörs 31 januari.

– Pettersson söker på Märta Stenevi i bloggens arkiv och hoppas att miljöpartiet försvinner från riksdagen så snart som möjligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Märta Stenevi föreslås bli MP:s nya språkrör

 1. Lena Melin, Aftonbladet, skriver ”Den heta frågan är givetvis om Märta Stenevi, 44, kan rädda Miljöpartiet. Svaret är nej, det krävs mer än ett byte på den kvinnliga språkrörsposten för att det mycket skrala opinionssiffrorna ska vända uppåt.”
  Och jag är övertygad om att Lena har rätt. Fler och fler svenskar drabbas av miljöpartistisk kommunistisk politik, bl.a fri invandring, kriget mot bilisterna och energibristen.

 2. Mångfaldsbegreppet var tydligen inte så viktigt för Miljöpartiet.

  När man nu ska välja ett nytt kvinnligt språkrör.

  När man ser listan på de 8 kvinnorna som har kandiderat.

 3. Märta är säkert ännu värre än Isabella. Märta är född i centrala Lund epicentrum för skvatt tokiga miljöpartister.

 4. Vi får verkligen hoppas att MP åker ur Riksdagen vid nästa val innan dom hinner förstöra hela Sverige……

 5. Har ingen betydelse alls. Mp är snart ett minne blott tillsammans med L. Sörjd o saknad av INGEN ALLS. 😄😄

 6. Lysande val, kommer från Malmö . Går det lika bra i rikspolitiken som i Malmö, är Mp snart på historiens sopptipp. Var hittar våra partier alla stjärnor, lätt förtjänade pengar eller förstår dom inte bättre

Kommentera