Vladivostok drabbat av isstorm


VÄDER. Klimatförbättringarna har ännu inte nått ryska fjärran östern. Där drog en isstorm in över Vladivostok i går och gjorde att omkring 150.000 människor står utan vatten och elektricitet.

Det extrema väderfenomenet drog med sig kablar och träd och fick det lokala styret att utropa nödläge i staden, som har omkring 600.000 invånare.

Förödelsen beskrivs som omfattande och det väntas ta flera dagar innan elen är tillbaka. Regn som förvandlats till is har på vissa platser i Vladivostok skapat ett 12 millimeter tjockt istäcke – något som inte har registrerats i regionen på över 30 år, enligt en lokal vädertjänsteman.

-Pettersson säger att lite global uppvärmning skulle nog underlätta för Vladivostokborna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Vladivostok drabbat av isstorm

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: