Anti-rasisterna är ohederliga hycklare


RASISM. Sverige ligger efter i förståelsen av rasism sa vänsterextremismen Bilan Osman på Dagens Nyheter (betalvägg) för några dagar sedan. Bilan har vid ett flertal tillfällen visat att hon inte gillar svenskar eller jordens vita minoritet.

– Pettersson säger att Bilan Osman som är född i Göteborg av somaliska föräldrar och uppvuxen i Linköping får tycka vad hon vill, men eftersom det påstås att vi har yttrandefrihet i Sverige måste jag få tycka att hon kan flytta till ett land där det bor färre vita…

Hade svenskarna varit rasister hade vi inte släppt in så många dysfunktionella människor och landet hade varit betydligt bättre att leva i.

Den vita rasen är en minoritet i världen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Anti-rasisterna är ohederliga hycklare

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: