Inrikesministern (S): ”Polisen kommer inte att backa en millimeter”

BROTTSLIGHET. Inrikesminister Mikael Damberg (S) kopplar nattens explosion i ett trapphus i Uppsala där en polis bor till myndighetens offensiva arbete mot grovt kriminella.

Mikael Damberg (S) stenhård minister i knutblus. Bild från Twitter/Facebook.

I ett uttalande säger han att polisen inte kommer att backa en millimeter i sitt arbete. ”Tvärtom, våra brottsbekämpande myndigheter kommer oförtröttligt att fortsätta jaga dem dag och natt, och de har hela samhället bakom sig”.

Mikael Damberg säger också att ett angrepp mot en enskild polis är ett angrepp på rättsstaten och hela det svenska samhället.

– Pettersson säger att minister Damberg låter löjlig efter att i åratal backat så vi fått dagens samhälle…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Inrikesministern (S): ”Polisen kommer inte att backa en millimeter”

 1. DET ÄR BARA EN TIDSFRÅGA INNAN BEVÄPNADE GÄNG GÅR
  IN OCH TAR ÖVER HELA POLISSTATIONER MED POLISEN SOM
  GISSLAN, OCH UNDER TIDEN SÅ TALAR MINISTRARNA SKIT
  SOM VANLIGT! ” VI SKA KNÄCKA GÄNGEN” VI BACKAR INTE EN
  MILLIMETER” ”Vi HAR GJORT DEN STÖRSTA SATSNINGEN
  NÅGONSIN PÅ POLISEN ”? BLAHA BLAHA SÄGER JAG!

 2. Damberg lovar att brottslingar ska jagas ”dag och natt”, liksom Morgan Johansson skulle ”jaga till världs ände”. Jag misstänker att ministrarna saknar både tids- och rumsuppfattning, men allra mest brister deras insikt i brottslighetens omfattning…

 3. Det är värre när de kriminella ger sig på oskyldiga Svenssons. Som polis så borde man vara medveten om riskerna. För varje polis de skrämmer så finnd det 1000 vanliga svenskar som drabbas på samma sätt.

 4. Våra politiker kommer inte göra något, de kommer möjligen säga ”det är oacceptabelt” (som verkar betyda ”ajabaja men vi struntar i om andra drabbas”).

 5. Landsförrädaren har ju 100% rätt i detta dock!
  Polisen backar (dvs går baklänges) inte alls dom har ju antingen röven i vädret (med en fritt tillträdes skylt pekande) heller mer troligt ryggen åt brottslingarna och kutar med en fart och avstånd som skulle få vilken kort/långdistans löpare som helst o bli avundsjuk.

 6. Polisen har backat i många år, så det är inget nytt.
  Att Dumberg inte vet det är inte alls konstigt, han vet ju inget annat heller.

 7. Sverige är förstört. Vilka bär ansvaret?

  Värdens högsta skatter.
  Skurkklaner breder ut sig.
  Sekt som inte förstår sig på yttrandefrihet och jämlikhet tillåts spridas.
  Hederskultur.
  Långa köer i välfärden.
  Låga pensioner
  1% målet göder skurkar o kriminella. Urlakar Sverige.
  Klimathyster.
  Inbördeskrig stundar?

  Svar: korkade politiker såsom Reinfeldt, Löfven, Bengt Westerberg mfl.

  Dessa skulle få stå till svars!

 8. Hörde honom på radion . Det lät löjeväckande . Ingen politiker i regeringen inger någon som helst respekt . Visar de sig sedan på foton så är misstroendet totalt . Mvh Sjöström

 9. Ha ha ha Damberg, mycket mer trovärdigt när din husse och floskelmaskin uttalar de magiska orden, ” detta är oacceptabelt”.

 10. Skitsnack Om dom dras inför domstol så kommer dom att få rabatt på rabatt så det snart återstår att de får skadestånd för besvären. Nä titta på Danmark där jävlar får dom påbackning istället för rabatter på straffen.

 11. Ja förlåt,

  men nog kan de s k ”ministrarna” te sig som missfoster. Bara att ställa upp för ett dylikt foto. Ska han på svensexa eller maskerad?

 12. Det bör väl inte vara så svårt att jaga ifatt buset. Regeringen dränker dessa terrorist-organisationer med bidrags-pengar. Kolla bara i andra änden, så sitter valboskapen där och flinar.

 13. Polisen har inte stor chans, men det vet inte våra politiker.
  Om de ändå skulle lyckas så har vi våra domstolar som kommer att mesa.
  Sedan blir det troligen TVsoffan och gråt för våra stackars attentatsmän som naturligtvis är offer i sammanhanget

 14. Svammelpelle utan förmåga att utföra något vettigare än att knyta knytblusen. Ynklig som alla rödingarna i den s k regeringen.

Kommentera