Förstörelsen av ett land, det kan hända i Sverige också

ISLAM. En svensk medborgare med iransk bakgrund som kallar sig Y Zand som har lagt upp en varning på Youtube om Iran före och efter islam. Han säger att han föddes i Sverige av en mamma som flydde från Iran.

Min mamma berättade för mig att när hon i början av 1980-talet flydde islamisternas skräckvälde i Iran till Sverige var hon överlycklig över att för första gången på många år kunna sola i sin nyköpta bikini på stranden i Falkenberg.

Mamma berättade också för mig att hon grät av glädje då hon tack vare Sverige fick tillbaka sin frihet som kvinna, och sin värdighet som människa. I dag ser min mamma med skräck på utvecklingen i Sverige.

När islamisterna blev tillräckligt starka på slutet av 1970-talet tog de makten med våld i Iran. De första som blev slaktade var de godtrogna ”kultureliten” i landet dvs. dagens vänsterliberaler i Sverige och de som ”inte såg det komma”. Denna vänsterliberala ”kulturelit” som hejade för kvinnorna i hijab och gav islamisterna utrymme i samhället förstod först vad som hade hänt när katastrofen var ett faktum och blodbadet i gång.

I princip alla medlemmar i samtliga politiska partier avrättades och dödades. Alla kvinnor som jobbade som jurister, domare, åklagare…. avsattes över en natt.

Dr Parsa, mellanöstern första kvinnliga minister, en läkare dessutom, arresterades och dömdes till döden anklagad för att ha: ”spridit synd på jorden och motarbetat Gud”. Hennes brott var att hon hade kämpat för kvinnornas rättighet och jämställdhet. I sitt sista brev från fängelset före avrättningen skrev hon till sina barn: ”Jag är läkare, så jag är inte rädd för döden. Döden är bara ett ögonblick och inte mer. Jag är beredd på att motta döden med öppna armar hellre än att leva i skam genom att tvingas bära slöja. Jag tänker inte böja mig inför dem som väntar sig att jag ska uttrycka ånger för femtio år av mitt arbete för jämlikhet mellan män och kvinnor. Jag är inte beredd på att bära hijab och gå bakåt i historien.”

Denna läkare, kvinnokämpe och Irans utbildningsminister avrättades genom arkebusering den 8 maj 1980. Ni kan läsa mer om henne här på svenska: https://sv.wikipedia.org/wiki/Farrokh…

Detta skräckvälde har nu pågått i över 40 år. I filmen ovan, ser ni först hur kvinnorna och iranierna hade det i Iran när min mamma växte upp där.

Hur långt landet hade kommit redan för 50 år sedan. I andra delen av filmen ser ni vad landet förvandlades till när islamisterna tog makten och gjorde att mina föräldrar hals över huvud flydde till Sverige.

Vi svenskar med iransk bakgrund vet vad som kommer att hända om den farliga utvecklingen med islamiseringen av Sverige fortsätter.

Medan vänsterliberalerna hejar på hijab och ger islamisterna mer och mer utrymme, förbereds grunden för Sveriges undergång bit för bit.

Svenskarnas naivitet kommer att kosta dem deras land, precis som det gjorde för mina föräldrar. Iran raserades på grund av att våra vänsterliberala politiker ”såg det inte komma”, att folket trodde inte att det skulle hända och viktigaste av allt för att islamisterna var så grymma och hänsynslösa att kunde döda för sin sak, det kunde dock inte mina föräldrar, så de valde att fly. De som inte kunde fly tvingades att välja mellan total underkastelse eller döden. Svenskar VAKNA. Sverige VAKNA. Om du tror att det inte skulle kunna hända i Sverige har du dömt dina barn och barnbarn till det som en gång hände i Iran.

– Pettersson säger, titta på filmen…

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Förstörelsen av ett land, det kan hända i Sverige också

 1. Inte trodde väl Ukrainas befolkning att Stalin skulle tvinga hälften av dem att svälta ihjäl. Inte trodde väl judarna att Hitler och nazismen skulle vara så farliga. Inte trodde någon Maoist att Mai skulle mörda 70 miljoner av Kinas befolkning under sin ”kulturrevolution”. Aldrig trodde väl någon att Pol-Pot skulle mörda hälften av Kambodjas befolkning.

 2. Att se första delen av filmen var det Iran jag upplevde från 1970-72. Shahen som var utbildad främst i Västerlandet hade gjort landet till ett civiliserad plats, Teheran en stad där du inte behövde vara rädd att bli rånad.
  Så bröt helvetet ut -79, speciellt för kvinnorna se bara vad de utsätter en kvinna för bara för de anser hon inte skyler sig tillräckligt väl.
  Undrar verkligen om metoo och feministerna vill ha detta infört i Sverige, vilket kommer närmare för var dag om ingenting radikalt görs.
  När det väl hänt kan politikerna inte ursäkta sig själva med ”vi såg det inte komma” eftersom de har blivit avhuvade av de kärleksfulla och goda.

 3. Svensken lider av Stockholmssyndromet.
  40åringarna är uppfödda på dagis och är helt hjärntvättade. 40talisterna lever i sin egen bubbla och drömmer om 68revolten.
  Något verkligt hemskt behövs för att väcka deras törnrosasömn.

 4. Jag har hört att svenska politiker och etablissemang är någon form av ödlor ifrån rymden.
  Ungefär som i filmen V..

 5. Exakt samma berättelse som jag fått mig till del av en Iransk kvinna,som jobbade med min fru,när hon var som sjukast.
  En mycket klok o. lärd person som lärt sig flytande svenska,och hade hon inte själv berättat sin bakgrund hade inte ens Stenbock som är lite hemmastadd (genom arbetet) inom Arabvärlden.
  Denna kvinna och hennes man (som var General i Shahens Persien) flydde faktiskt till fots,över bergen in i Turkiet. Orsaken var att han hotades med döden,när Islamisterna kom till makten.

 6. Det som står i texten är samma budskap som
  Pettersson och jag kört som ett mantra:

  ”Vi har sekten i Vårt Fosterland !”
  ”Vi bjuder sekten på den välfärd vi byggt !”
  m.m. ……………

  Har du skrivit till SÄPO och frågat om deras
  åsikt om kontraktet som socialdemokraterna
  har med Muslimska Brödraskapet sedan 1999?

  – om inte – varför – då är det dags !

  SÄPO är ju vår ”säkerhetspolis” ! ! ! ?

 7. Det är ingen tillfällighet att många iranier bosatta i Sverige röstar på SD till skillnad från andra invandrare från mellanöstern.

Kommentera