Skydda vår demokrati från Miljöpartiet


DEMOKRATI. Två miljöpartister, Camilla Hansén och Janine Alm Ericson, publicerar idag en debattartikel i Aftonbladet där de påstår att det är naivt att tro att den svenska demokratin inte kan hotas.

– Pettersson säger att USA:s demokrati står nog pall för Trump, värre är det med Sveriges som redan har krackelerat rejält.

I Sverige har vi ett 4,41 procents parti som lyckats driva en politik som stora delar av Sveriges befolkning inte står bakom. Miljöpartiet ligger bland annat bakom utbytet av och straffbeskattning av ursprungsbefolkningen och till sin hjälp har de skattefinansierade propagandamedier.

Steget Efter
Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Skydda vår demokrati från Miljöpartiet

 • observatör

  MP-kvinnorna skriver i AB-debattartikeln: ”Länder där domare har en tydlig politisk slagsida förskräcker.” Då är ju Sverige ett värsta skräckexempel !! – eftersom 3 av de 4 domarna (nämndemän) i alla svenska tingsrätter och förvaltningsrätter är utsedda av de politiska partierna (även Miljöpartiet!) och kan överrösta den ensamme juristdomaren, då de är i majoritet!
  Och sedan har svenska politiker fräckheten att predika om ”rättsstatens principer” för de centraleuropeiska länderna Polen, Ungern, m. fl.

  Gilla

 • Magnus Eriksson

  Vi behöver en svensk Trump för att få tillbaka vår demokrati.

  Gilla

 • Lisa.

  Demokratin är redan borta.
  Svenska folket har inte valt sittande regering.
  ”Jöken” är en sammansvärjning bakom ryggen på folket.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Däremot har en trygg majoritet av den svenska väljarkåren har valt in 7 klövern i riksdagen, vilket garanterat en lika trygg majoritet kommer att göra även i valet 2022 !

   Gilla

 • Örjan

  Avfolka landsbygden rösta på Miljöpartiet! Partiet måste ut ur riksdagen 2022. Att ett så litet parti har så stort inflytande tyder på att demokratin i Sverige är död. Socialdemokraterna visar prov på dålig respekt för valresultatet och demokratin genom dess samarbete med MP C och L. Slutsats, demokratin är död i Sverige.

  Gilla

 • ossie

  MP är ett dårparti som borde utplånas !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Skydda oss från 7 klövern och dess väljarkår är min uppfattning !

  Gilla

 • gamgubben

  Vi kan inte förbjuda ett parti, vi måste få de som röstat på dem inse vilket gigantiskt misstag de gjort.
  Om inte då de nu talar om att utreda och skattebelägga svenskar då de vistas utomlands för att de inte är miljövänliga.
  Det måste ha brunnit i många hjärnor inom MP’s ledarskap för att komma med en så urbota dum idé´.

  Gilla

 • Wolfie

  Förvandla SVT till betalkanal och förbjud extremistpartiet MP, då ordnar sig det mesta !

  Gilla

 • Argus

  De arma dårarna i MP(K) fattar inte att de går globalisternas ärenden. ”Global Warming”, ”Climate Change” och massinvandring är ”uppfinningar” av dem som inte vill oss väl. Om Miljöpartiet var ett miljöparti skulle de ta tag i befolkningsexplosionen istället för sälvirus och plastpåsar. Plasten i världshaven kommer dessutom från de ställen där folkökningen är stor.

  Gilla

  • G Nordström

   Ja du har rätt Argus. MP motarbetar miljön, det var inte därför de kom till, men som även andra nybildade partier så har de tagits över av en flock vänsterblivna.
   Det tar lite tid för vissa att inse fakta med MP.
   Bara de mest imbecilla följer fortfarande dårarna som företräder partiet

   Gilla

 • Maya

  Vi hade en hyfsad demokrati förr.Nu är den ett minne blott.Demokratin idag är enbart för vissa utvalda med ”rätt ”åsikter.Eller anser man att vi har demokrati när man gör allt för att täppa till truten på dom som opponerar sig offentligt ? Svenska folket har blivit ett hukande och bugande folk.Man tycker en sak hemma vid köksbordet och en annan på arbetsplatser och i andra sammanhang.Du blir socialt stigmatiserad och kanske till och med utan arbete om du skulle dryfta dina egentliga åsikter.Så långt har yttrandefriheten och demokratin nedmonterats.Var tyst och gör din plikt Svenska folk handlar det om, inte att all makt utgår från folket.

  Gilla

  • G Nordström

   Ja Maya vad gör man åt personer som inte förstår vad Fascism är?
   MP, AFA, med flera gör uttalande som man direkt kan hänföra till Fascism men få reagerar.
   ETT DUMT FOLK ÄR LÄTT ATT STYRA.
   Det börjades i skolan för länge sedan och folk blir inte med automatik klokare och med förebilder som saknar allt vad bildning heter blir det ännu sämre.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: