James Bond ersätts av en svart kvinna

FILM. Den riktige James Bond han knappt kallna och komma ner i jorden innan vi nås av nyheten att i den kommande Bond-filmen har den nuvarande James Bond, Daniel Craig, gått i pension och att Storbritanniens militära underrättelsetjänst lämnar över agentnumret 007 till en svart kvinna, Lashana Lynchs som den nya James Bond i filmen “No Time to Die” som ska ha premiär i april 2021.

– Pettersson är konservativ och tycker att de svarta ska uppfinna sina egna hjältar. Det borde inte vara svårt eftersom vita är en diskriminerad minoritet, men jag börjar väl bli gammal…

Den vita rasen är en minoritet i världen

Movieweb

TIDIGARE 2020-10-31. James Bond är död

GOTT & BLANDAT. Skådespelaren Sean Connery, den enligt mig riktiga och enda James Bond har dött vid en ålder av 90 år, rapporterar BBC. Familjen uppger för tv-kanalen att Connery dog natten mot lördag på Bahamas efter en tids sjukdom.

Sean Connery år 1964

Connery, som föddes i skotska Edinburgh år 1930, är mest känd för rollen som James Bond. Han var den förste skådespelaren att gestalta den brittiske agenten på bioduken och spelade in den första “Agent 007 med rätt att döda” som hette Dr No på utrikiska, 1962 samt ytterligare sex Bondfilmer. Totalt har det spelats in 25 James Bondfilmer, men den senaste har inte haft premiär ännu på grund av corona.

Under sin karriär har Connery vunnit en Oscar, två Baftapriser och tre Golden Globe-statyetter. Oscarn kom 1988, när han fick pris för bästa biroll för sin insats i Brian De Palmas ”De omutbara”.

Om Sean Connery på Wikipedia…

Minns ni?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “James Bond ersätts av en svart kvinna

 1. James Bond fanns ju på riktigt i Underättelse tjänsten i Berlin tror jag. Vad blir uppföljaren till Cornelis Wreswiks första film? Svart kvinna i rollen? Man förvånas aldrig, nej fel man förvånas…

 2. Frugan gillade 007 för att han var sinnebilden av en man. Jag misslyckades att likna 007.Jag erkänner som man att gillar jag en XX007.men som frugan är det bara en dröm.

 3. Kan bara säga patestiskt! Varför inte göra Pippi Långstrump som kille nu? SVT vakna!! Nu har ni chansen!! ha ha 🙂

 4. Nu får man luta sig tillbaka och minnas den gamla goda tiden när Sean Connery och Roger Moore var Agent 007 !

 5. De som gör den här filmen har inte lärt sig något av vad som hänt med Star Wars, Star Trek, Terminator, Ghostbusters, Doctor Who etc, de senaste åren. Ingen vill se etablerade karaktärer byta kön, färg och kulturtillhörighet och göra allting till en politisk plattform. Filmer brukade vara underhållning, undantaget filmer producerade i Sovjet, och det vet vi hur många klassiker som finns därifrån.

  När den här filmen tokfloppar kommer den vanliga tiraden av epitet att kastas ut. Bond-fans kommer kallas rasister, sexister, man babies osv.
  Hur skulle det vara om man gjorde en film för de som gillar Bond istället för gnällkärringar på twitter som inte tänker se filmen i alla fall?

 6. Jaha,då var det färdigtittat på James Bond.Av alla Bondfilmer som gjordes var Sean Connery den “riktige “.Roger Moore var en elegant och humoristisk Bond.Daniel Craig skulle bara vara stenhård och tuff med noll ansiktsmimik.Dom övriga som spelade Bond kom aldrig riktigt upp i samma klass som Connery.Men,med det här politiskt korrekta är det inte Bondfilm längre.Det är politisk propaganda.En kvinnlig Daniel Craig skulle jag gissa.

 7. Låt mig se om jag förstått det rätt. De tar en karaktär som riktar sig till unga män, som tycker action, kvinnor, bilar och teknik är häftigt samt går på bio för att se sånt, som ser karaktären som en förebild och som de helst skulle vilja vara själva. Så gör de om karaktären till en kvinna.
  Min spontana tanke blir då – vilka är deras målgrupp? För den de hade kunde inte bry sig mindre om ännu en av Charlies änglar eller Captain Marvel. Och tjejer går inte på bio. De blir bjudna på bio av sina pojkvänner eller eventuellt blivande pojkvänner och inte fan brukar de då gå på en James Bond actionrulle.

  Det fanns två filmfranschise som jag brukade se på bio minst en gång, Det var Star Wars filmerna och James Bond. Denna James Bond kanske jag kan tänka mig se på någon streamingtjänst om jag kommer ihåg det när det släppts och det inte finns något annat att se.

 8. Påminner om folkutbytet i Sverige: någon som funkar och betalar själv, byts ut till någon annan som ger högre avkasting för Advokatsamfundet och Kriminalvården.

 9. Har inte tid att dö, Låter som en “Yalla Yalla” som gömmer sin döda släkting för att hämta ut pensionen i ett varmt land.

 10. Jag är glad över att Sean Connery nyligen dog.

  Missförstå mig inte, Hans tolkning av James Bond lämnar inget övrigt att önska.

  Han sitter troligen just nu i sin himmel och tackar sin lyckliga stjärna att för att han slipper se eländet.

  Illasinnade rykten gör nu gällande att en dokumentärfilm om Sebastian Coe ska spelas in. Han var en av tidernas främsta löpare som satte världsrekord på 800 meter, 1 000 meter, 1 500 meter och engelska milen samt tog silver på 800 meter i OS 1980.

  Huvudrollen i dokumentärfilmen ska spelas av en enbent förlamad blind svart transkvinna allt i jämlikhetens namn.

 11. Varför inte en 007 med burka eller niqab, tänk hur mycket vapen och bomber en sån figur kan bära med sig!

 12. Helt sjukt man vill bara profitera på varumärket James Bond 007 och vara jävligt politiskt korrekta.

 13. Bond har kanske blivit transa och tillika bytt hudfärg?😊
  Hur mycket kan den ursprungliga storyn ändras och ändå säljas som en Bond film?

 14. Glöm nu inte, att hela kvinnlighet är en förtryckt minoritet-& hur f. n gick det till?
  Halva jordens befolkning!!

Kommentera