Vädret varierar


VÄDER. Enligt SVT Rapport ikväll är det rekordvärme på gång. Vad de inte berättar är att det är kallt på resten av av norra klotet.

Blått är minusgrader, lila är mer än -20 grader kallt, ofta ner till -30.
Öster om Kolahalvön, Ryssland, hela Sibirien, Mongoliet, Alaska, större delen av Canada och Grönland. Det är bara en liten flik av varm luft över Skandinavien som stormen Zeta har blåst upp.

Vädret är alltså som vanligt, varierande…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Vädret varierar

 • Jenny Ek (wadyr)

  Jag tror jag stannar här i skåne iaf… ty trots vad svt må spå om vädret har de sällan rätt. Men logiken säger att vi här nere troligen inte får dagar under nollan. I fjol hade vi två minusnätter och mina blommor överlevde dessa. Jag har pärlhyasinter som kommer upp nu ty här är det enligt dem vårväder. Men att lita på svts metrologer det har man väl inte kunnat göra sen polmans tid…

  Gilla

 • Peter de Mander

  Det är väl bra med lite värme i novemberrusket… kom ihåg det när termometern står på -25… och tro mig… kylan kommer alltid till oss här i Norden, ibland mer sällan än ofta.

  Gilla

 • Focke-Wulf

  Bra!

  Gilla

 • Stenbock

  Thomas:
  Kan trösta dig med att den lågtrycksvåg som kommit in över västra Abzurdien med värme från Medelhavsländerna o. söder om,lämnar oss lika snabbt som den kom.Tror du kan börja valla dina laggar.
  Eller som Pettersson skriver ovan,över vädret kan ingen styra,inte ens den socialistiska sörjan i Rosenbad…tillför Stenbock !

  Gilla

 • per22

  Förtroendet för svensk mainstream-media sjunker allt djupare.
  T.o.m. vädret måste det ljugas om

  Gilla

 • Thomas

  Men inte illa. Man kanske skulle satsa på en tur till Örebro. Det är griskallt här men det vill man bara glömma om det nu inte snart blir skidföre.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: