En simpel rasist

INSÄNDARE. Till i första hand Andreas Schönström, kommunalråd (s) samt socialfallens skyddshelgon i Malmö.

Vid kommunfullmäktiges sammanträde i Malmö den 29 – 10 vill du tydligen påskina att dom som är kritiska mot att socialbidragstagare får bosätta sig i dyra nybyggda lägenheter i Limhamns sjöstad, i folkmun Rosengård by the sea, där hyrorna kan uppgå till 16200 kr i månaden skulle vara rasister.

Sandor Herold, invandrare utan bidrag vid ett annat tillfälle…

Om man är en rasist bara för att man reagerar mot vansinnet att tillåta socialfall att bo mer eller mindre gratis i lyxlägenheter med havsutsikt som heltidsarbetande inte har råd att bo i, ja då erkänner jag att jag är rasist.

Och då kan jag upplysa dig om att det vimlar av rasister i Malmö för varje normalt funtad människa som står för sin egen försörjning reagerar mot detta svineri som du och ditt parti står bakom.

Du frågar var socialfallen skall bo någonstans? Ja , eftersom jag ju är rasist så tycker jag att dom kan dom bo där dom har råd att bo för egna medel och definitivt inte i nybyggda lägenheter för 16.200 kr i månaden där bl a jag via skattemedel bekostar deras lyxboende. Om det sedan är i ett skjul eller i en husvagn är för mig som rasist totalt ointressant.

Och eftersom jag ju enligt din uppfattning är rasist så kan jag tillåta mig att fråga hur många av dessa lyxboende socialfall är komna hit som antingen flyktingar eller invandrare? Kan du svara på detta eller detta är väl också förmodligen satt under sekretess för att ni skall kunna dölja den obekväma sanningen att det återigen är andra länders medborgare som ni i första hand värnar om?

I dagens sydsvenska kan man läsa att stölder och skadegörelse ökar i butiker i Limhamn.

Butikschefen Birgitta Perlman på Coop Limhamns Sjöstad, alltså Rosengård by the sea, berättar att dom fått hyllorna länsade på innanlår, entrecote och lax.

Denna affär öppnades upp för drygt ett år sedan.

Vid 20.20 – tiden på måndagskvällen larmades polisen till Ica Malmborgsbutiken i Limhamn där en väktare blivit slagen av en tjuv.

Bara någon halvtimme senare tvingades polis på nytt ingripa och bistå väktare hos grannen Willys sedan ett ungdomsgäng nekades att köpa flera storpack ägg.

Limhamn har den senaste tiden haft problem med äggkastning mot bl a fasader och bilar.

Christer Malmborg som äger Malmborgs livs menar att problemen har tilltagit och att dom numera har ökat bevakningen i butiken med 50 % och att man nu har väktare även tidiga morgnar och sena kvällar.

Han säger vidare att det har blivit stökigare och att Limhamn är en stadsdel i förvandling.

En stadsdel i förvandling alltså, Andreas Schönström. Säkerligen en förvandling som kommer att innebära att ännu en del av Malmö blir förstört och det i huvudsak av den mångkulturella invasion som Malmö har begåvats med tack vare dig och ditt partis politik.

Är detta en förvandling du är stolt över, Andreas Schönström?

Jag misstänker att det är dina socialfallsskyddslingar som i huvudsak står bakom den förvandling som nu händer i Limhamn. Har jag rätt eller fel?

För att ytterligare befästa din ställning som socialfallens skyddshelgon så tycker jag att du skall se till att dessa skall utfodras med både entrecote, lax och innanlår samt andra dyra och lyxiga livsmedel på skattebetalarnas bekostnad.

Bor man i stans lyxigaste och dyraste lägenheter på skattebetalarnas bekostnad så skall man väl också ha rätt att äta maträtter som står i paritet med bostadsstandarden.

Det vore väl kränkande om dina skyddslingar skulle behöva äta middagar bestående av falukorv och blodpudding, alltså dom middagar som dom egentligen har råd med.

F ö , glöm inte champagnen!

Sandor Herold, invandrad rasist som dock aldrig haft några bidrag

Socialdemokraterna vill vara en humanitär stormakt för utlänningar…

13 thoughts on “En simpel rasist

 1. Om jag har Googlat rätt så riskerar inte Andreas att få några bidragstagare som grannar till sitt hus.

 2. Sandor Herold, invandrad eller invandrare…så undertecknar ibland den gode Sandor sina texter. Ja, tänk om alla invandrare hade varit som Sandor, då hade landet varit i ett bättre skick idag, det är då ett som är säkert! Daniel Szirányi har själv bakgrund från Ungern och är tidigare riksdagskandidat för Moderaterna samt är medlem i partiet. Han menar att det är en vrångbild av Ungern som målas upp och han är kritisk till sin egen partiledare. Det förklarar han i en debattartikel:
  Daniel Szirányi (M): ”Hatet mot Ungern har gått överstyr”
  https://nyheteridag.se/daniel-sziranyi-m-hatet-mot-ungern-har-gatt-overstyr/

 3. Jag har bara en sak att säga och det är att det är för djävligt…

  Kommer ihåg för ett par år sedan då Västerås kommun köpte in ett par radhus för att hysa Somaliska migrantfamiljer där mina föräldrar bor… Det är mitt föräldrahem som vi flyttade till 1980. Vi var två vuxna som slet med tre barn och vi var överlyckliga och mina föräldrar slet för att betala av lånen.

  Tre decennier senare ger kommunen bort lägenheter i det välskötta området… de nyinflyttade breder ut sig och trakasserar oss som bott där, området förslummas… inbrott börjar ske. Barns saker i sandlådan försvinner till de nyinflyttade som hävdar att det är ”deras”…

  Kan tillägga att när min styvfar kom hit 1967 från Finland en fredag, så började han jobba som svetsare på ASEA följande måndag. En mer lojal arbetare och skattebetalare får man leta efter… Nu röstar hela familjen SD.

  • Min gode vän Anton från Kroatien kom till Sverige en fredag på 60 talet. Började arbeta på Gullfiber i Billesholm på måndagen.
   När jag lärde känna honom var han en duktig licens svetsare inte som fjanten till statsminister som kallar sig svetsare fast han aldrig lagt ett prov, klarade inte ens kursen.
   Gick tyvärr bort för några år sedan efter ett strävsamt liv

 4. Ja, de 500 000 pensionärer som har 7-10 00/m före skatt o arbetat från 16årsåldern
  är tysta. Frågan är om 60-70 listerna är
  lika tysta. Det här är en skam f Sverige.
  Arma land

 5. Ja endast ett patetiskt dumhuvud kan ställa en sådan dum
  fråga ” Var socialfallen ska bo”? Att det ska va där dom har råd
  att bo är ju givetvis för komplicerat att räkna ut ? Att andra
  människor får rätta munnen efter magsäcken har väl
  aldrig denne patetiska lotsas politiker tänkt på?

  Och varför importerar man socialfall, som bara kommer att bli
  ett stort minustecken för samhället?
  Har denne politiker aldrig hört uttrycket ”gör din plikt kräv din rätt”?

  • Dom kanske skulle kunna bo Bland dom Svenska uteliggarna Dom får inga lyxlägenheter det verkar väldigt sparsamt med husering av dom

 6. Hela landet betalar för alla tokigheter som godhetsonanerande sossar o miljömuppar ägnar sig åt för att boosta sitt ego o samla handhjärtan o rymdhjärtan på andras bekostnad.

 7. Zandor har du inte funderat på att skaffa en andra bostad i Ungern och koppla av lite från det Svenska vansinnet och förfallet?

 8. Herre gud hur kan han vara så ond…
  Man är sosse nazist förstås då bryr man sig inte..Bara sitt bidrag från folket

 9. Alla som motsätter sig vänsterns ideologi kallas nu rasist, så att kallas rasist är en nu en hederstitel.

  • @Mike E, Någon myntade för länge sedan: ”Hellre rasist än idiot”.
   -Det gäller fortfarande och vad värre är att idioterna själva har blivit rasister.

 10. Återigen herr Sandor har du fångat verkligheten och sossarnas numera ohöljda föräderi mot den arbetande befolkningen.
  Tack, jag önskar dig ett lugnt och trivsamt veckoslut.

Kommentera