Terrorattentat i Nice

ISLAM. En terrorist-knivattack ägde precis rum i Notre-Dame Basilica i Nice, Frankrike. Tre  personer har enligt uppgift dödats  minst  en av dem skall ha avhuvats. 

Preliminära uppgifter antyder att ”utföraren” var en Allahu Akbar ropande man från Turkiet.

Attack i Nice, attack i Avignon, attack mot franska konsulatet i Saudiarabien. Det är ingen tillfällighet, det är islam.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

Nice polisens ”omhändertagande av den muhammedanske ”avhuvaren” på videon nedan.

LÄNK

20 thoughts on “Terrorattentat i Nice

 1. I Aftonbladet : Svenska Jael Petersson i Nice, lärare och mäklare, ”Nu kommer hatet att öka mot muslimer och det finns så mycket hat redan”. Jag tror du har fel fokus här Jael!

 2. Om man tänker på Tv 4 och deras Bagdad Bob Porseryd, ska väl dessa vansinnesdåd kallas för knivolyckor, annars är det RASISM

 3. Sveriges s.k. statsminister gömmer sig och lossas som ingenting.
  En normal statsminister stöttar Frankrike 🇫🇷 och uppmanar till strid mot terrorn/islamister.

  Nej då, då kan vi Socialdemokrater förlora röster.

  FY FAN för FALSKA HYCKLARE !!! 🤮

 4. Har 7 klöverns fredliga religion varit framme nu igen ?
  Som man importerar och röstar får man leva och ligga.

 5. – Vi får inte glömma hur synd det är om förövarna!

  – Vilken barndom har de haft?

  – Vilka socioekonomiska faktorer har präglat dem?

  Undrar om vi nu kommer får höra dylikt skitsnack från representanter för det medvetna vansinnet i Sverige?

 6. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Europa är förhoppningsvis en demokratiskt SEKULÄR världsdel och vi vill inte ha några religionskrig. Religionskrigens tid är förbi i Europa och de lämnade vi bakom oss för ca 400 är sedan. Efter franska revolutionen är vi en världsdel där upplysningen är vår ledstjärna och mörka religiösa krafter med maktambitioner är EJ välkomna. Vive la France den moderna demokratins vagga.

 7. Ett kallt konstaterande, sekten bör bannlysas från EU. Alla bidrag från EU länder bör omgående frysas till länder där sekten är i majoritet.
  Beslutet bör tas av EU snarast!
  Länder i Europa som borde vara portförbjudna i EU är Albanien, Bosnien och Hercegovina, Kosovo vilkas majoritetsbefolkning är sekten.

 8. Har tummennerkompaniet konverterat till islam ? När det händer här ska ni jubla då också ? Våldsdåd är inget man tummar opp eller ner på oavsett vem som har utfört det.Väx upp och fatta vad det här handlar om !

  • Den enda aktivitet AFA och dom andra vänsterblivna har, det är att ha tummen på en plats där solen aldrig lyser. Medans den andra tummen är i munnen, sen när smaken är borta från tummen i munnen då byter man igen. Därav anledningen att det är så mycket sk*t i huvudet på dessa avarter till mänskligheten

 9. Nu får vi se hur många av den fredliga ideologin som fördömer dessa dåd på riktigt, inte bara en massa tomma ord som från en sosse.

  Det blir nog som vanligt inget fördömande, men en sjuj**a massa gnäll om rasism och islamofobi. Sen blir det några hot på det för att man misstror ideologin

 10. Har han som ville vi skulle öppna våra hjärtan lagt till att vi ska lämna våra huvuden från vår kropp till primaterna från Mellanöstern?
  När ska media sluta vara medlöpare åt kommunisterna och muslimerna?

 11. Hoppas på snabb vedergällning !

  Vi (som ej är landsförrädare) stöttar er, Frankrike 🇫🇷 mot islamister.

  All kraft mot islamiseringen ! 😡

  💐 till er alla som blir utsatta för denna: VINSTEN FÖR SAMHÄLLET !

Kommentera