Jättelika Muhammed-karikatyrer visas i Paris


ISLAM. För att visa att Frankrike inte backar för islam och muslimernas intolerans visades i går jättelika bilder på muslimernas profet profet Muhammed visades å fasaderna till byggnader i Frankrike.

Den socialistiska politikern Carole Delga, regionpresident i Occitanie i sydligaste delen av Frankrike ligger bakom, skriver  L’Independant. Fasaderna till två byggnader i Montpellier och Toulouse valdes ut för den symboliska visningen.

Hyllning till den mördade läraren Samuel Paty och tidningen Charlie Hebdo där tolv personer mördades 2015 visades på fasaden på Hôtel de Région i Montpellier.

– Pettersson säger att svenska medier och politiker har ännu inte tagit tydlig ställning för yttrandefrihet och demokrati trots att de första Muhammedkarikatyrerna publicerades 2005.

År 2006 upphävde socialdemokraterna yttrandefriheten i Sverige, den är fortfarande hotad

Bloggen har dock visat Muhammedkarikatyrer så länge den funnits, i över tio år eftersom vi kan det och jag tycker muslimerna ska acceptera detta och flytta hem…

Nedan några av bilderna som tidningen Charlie Hebdo och läraren Samuel Paty visats och som muslimer mördar för.

På bildspelet nedan Muhammedkarikatyrerna som satte världen i brand och publicerades i Jyllands-Posten i januari 2005.

Konstnären Lars Vilks gjorde tre teckningarna år 2007 och har fyllt på med fler sedan dess. Lars Vilks lever under ständigt hot och har livvaktsskydd än idag. Bättre vore att skicka hem alla som inte accepterar denna konst, en del tavlor är riktigt fina. Muslimerna är inte riktigt kloka.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Jättelika Muhammed-karikatyrer visas i Paris

 • Fördel Frankrike i heta supermötet – Best Current Affairs

  […] Jättelika Muhammed-karikatyrer visas i Paris | Petterssons … ISLAM. För att visa att Frankrike inte backar för islam och muslimernas intolerans visades i går jättelika bilder på muslimernas profet profet Muhammed visades å fasaderna till byggnader i Frankrike. Den socialistiska politikern Carole Delga, regionpresident i Occitanie i sydligaste delen av Frankrike ligger bakom, skriver L’Independant. […]

  Gilla

 • Maja 2

  Ung bosnisk flicka rakad: fem familjemedlemmar deporterade till Sarajevo
  Selma, 17, rakades och slogs i Besançon i augusti för att hon var kär i en ung kristen serb. Hennes föräldrar, liksom deras tre andra barn, deporterades till Sarajevo på lördag, meddelade Gérald Darmanin.
  Fem medlemmar i familjen till den unga bosniska flickan som slogs och rakas för att vilja gifta sig med en kristen serb utvisades i lördagsmorgon till Sarajevo, meddelade inrikesministern Gérald Darmanin. Det här är flickans föräldrar och deras tre andra barn, sade ministerns följe.

  Jeannette Bougrab: ”Frankrike måste förbli ett land som tillåter kvinnor att vara fria”
  Den 17 augusti, efter att ha meddelat sin avsikt att gifta sig med Dusan, 20, blev Selma, 17, misshandlad av sina bosniska muslimska föräldrar, men också av hennes farbror och moster, som har flyktingstatus. Denna affär hade väckt stora känslor i Frankrike och utomlands, och påminde lika mycket ödet för tusentals kvinnor som rakade sig vid befrielsen för att ha upprätthållit en affär med en tysk soldat under ockupationen som det interetniska och religiösa våldet som begåtts under åren. 90 under explosionen av fd Jugoslavien.”

  Selma fick stanna i Frankrike ! Så skulle vi göra här också i liknande fall. Lövén hade nog sagt att hon får skylla sig själv.

  Översatte med Google artikeln från Le Figaro
  https://www.lefigaro.fr/actualite-france/jeune-fille-bosniaque-tondue-expulsion-vers-sarajevo-de-cinq-membres-de-la-famille-20201024

  Gilla

 • Maja 2

  Har Lövén nämnt detta offentligt?

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  ÄLSKAR DETTA… 👍👍👍👍👍
  Det är allt emot PK-jönsarna, och Sveriges hycklande, knäböjande, falska, aniti-svenska Socialdemokratiska regering.

  Kan inte tacka nog för detta fina som Frankrike 🇫🇷 nu gör FÖR DEMOKRATIN och MOT TERRORN OCH SÖNDERFALLET.

  VIVA FRANCE 🥳🥰🙏🏻🇫🇷🍾👑🍺

  Ps. Socialdemokraterna fortsätter i sin hycklande dum-naiva Törnrosa sömn ! 🤮

  Gilla

 • Argus

  Dock var början allt annat än vacker. Samuel Paty blev både kallad till polisförhör och inkallad till rektorn. Skillnaden mellan Frankrike och Sverige är att Frankrike har politiker som kan erkänna faktiska förhållanden även om de blundat eller hävdat motsatsen innan.

  Hög tid att definiera islam som en politisk ideologi med maktambitioner. Skillnaden mellan kommunism och islamism är hårfin.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Gustav II Adolf borde återvända . Han stred för en god sak . Ett protestantiskt Europa här i norr . Arbeta och göra rätt för sig !!
  Mvh Sjöström

  Gilla

 • Erroll

  SVT kör hårt med sin förnekelse och mörkläggnings strategi. Så jävla genomskinligt.. trumpnytt!. Covidnytt!.
  Hjärntvätten fortsätter!.
  Nä stäng ner skiten och starta om..

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Har Frankrike inte heller sett det komma efter deccinier av Muslimsk massimport !
  Som man bäddar får man alltid ligga och sent ska syndaren vakna.
  Rapport i SVT heter numera Covidnytt !

  Gilla

  • Jill

   Var hos en vän för många år sedan och tvn stod på med något nyhetsprogram. Det var obegripligt! Som att befinna sig i ett annat land där man visserligen förstod språket, men inte kunde känna sig hemma i kulturen. Jag var en främling i mitt eget land.

   Gilla

 • Kungen

  👍👍👍👍

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: