Stäng

Fredrik Reinfeldt nobbas av Djurgården

GOTT OCH BLANDAT. Fredrik Reinfeldt tar ingen plats i styrelsen i Djurgården fotboll. Det står klart efter att en majoritet av klubbens medlemmar röstat nej till valberedningens förslag under kvällens försenade årsmöte, skriver Dagens Nyheter, bakom betalvägg.

Fredrik Reinfeldt by World Economic Forum is licensed under CC BY-NC-SA 2.0

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson säger till tidningen att förslaget om att den tidigare statsministern skulle ta plats i styrelsen har varit omdiskuterat bland klubbens medlemmar, och att det till slut blev ett ”klart och tydligt nej”.
De röstade nej och det respekterar vi, säger Andersson till DN.

– Pettersson säger att det tyder på att fotbollssupportrar är klokare än många andra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 reaktioner på “Fredrik Reinfeldt nobbas av Djurgården

 1. ”Hans ”legacy” svärtas dock ner av hans sista tid som partiledare med ”Öppna era hjärtan”-talet, Decemberöverenskommelsen och som lök på laxen har han dragits in i en sjaskig kokain-härva efter att polisen genomfört en husrannsakan i lägenheten där den förre statsministern är folkbokförd.

  Fotbollspubliken brukar inte vara så knusslig men kokain-skandalen kring Fredrik Reinfeldt verkar dock ha passerat en gräns. Nu nobbas han från en styrelseplats i Djurgården Fotboll – på klubbens årsmöte valde medlemmarna att inte rösta in makthavaren.”

  Och sonen har kommit ut ur garderoben. Han sällskapar med Victor från Victor och Sami. Allt på en gång.
  Har inte corona hittat adressen?

  https://www.msn.com/sv-se/nyheter/noaec/fredrik-reinfeldts-nya-sm%c3%a4ll-efter-kokain-skandalen/ar-BB1aiv17

 2. Härligt bra jobbat…
  Inga knarkare i idrotten.mamma gav mig pengar.
  Tror han är kompis med han som vill vill bli pressident i usa

 3. Det är vanligt folk som tyckt till den här gången. Och då visar det sig att denne man inte står högt i kurs bland folk, som upplevt hans politiska förstörelse av vår land.

 4. He he, landsförrädaren får väl skriva en ny bok istället så att han kan fortsätta blåsa upp sig i diverse TV-soffor.

 5. Saxat från Internet löp: ”Bespottad i Sverige – nu har Reinfeldt en dröm om en omdöpt världspolis
  Borgerlighetens mest framgångsrika politiker någonsin har skrivit en USA-valet för dummies. Och Fredrik Reinfeldt landar i att världen behöver styras av ett uppdaterat Nato.”
  – Framgångsrik nåja, möjligen för honom själv och han fortsätter att drömma att ett nyare Nato skulle kunna bli världens räddning. Tyvärr är resten bakom betalvägg Sydsvenskan.
  – Jag har sagt det förut, de tidningar som får statligt stöd ska inte få ha betalvägg för allmänna nyheter. Gärna för lokalnyheterna.

  1. Jag har ögnat hela sidan. Ligger helt i Sydsvenskans åsiktskorridor. Jag håller med om att med skattebidrag så ska man inte få lägga bakom betalvägg. Å andra sidan så är den här bokrecensionens plats bäst på undangömd plats. Djurgårdens värdegrund är tydligen bättre än redaktionens i Malmö.

 6. Förrädaren kan väl börja och försörja sig och inte leva på skattebetalarna, gäller för övrigt sosseskojaren och barnsköterskan Veronica Palm som kammar hem drygt 40’/månaden för att inte göra ngt vilket hon inte gjorde som vald politiker heller.

   1. Peter de Mander:
    Kan besvara din fråga…. Med säkerhet N E J….
    Den dåren är lika dum som han ser ut !!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: