7-0 till bortalaget när sju män åtalas för en en rad grova brott

VÅLDSVÅGEN. Sju unga invandrarmän åtalas vid Eskilstuna tingsrätt för en rad grova brott i våras. Bland annat åtalas fem av dem för synnerligen grov misshandel mot en 21-årg man i Årbyskogen.

De åtalas för att bland annat ha slagit, sparat, skurit honom med kniv och hotat honom med ett vapen. De sköt också ett skott vid sidan av honom i samband med det.

De åtalas också för att under vapenhot pressat honom på 100 000 kronor som han skulle ge dem vid ett visst datum. Gjorde han inte det skulle de döda honom.

-Pettersson säger att de är inte dömda ännu så jag nöjer mig med förnamnen som är Rami, Ali, Abdulsattar, Hajdar, Ahmed, Andro och Yasir.

Åtalet omfattar grovt vapenbrott, synnerligen grov misshandel och försök till grov utpressning. Samtliga verkar vara svenska medborgare men två har även irakiskt medborgarskap.

Jeander undrar när statsministern ska genomföra sina löften?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “7-0 till bortalaget när sju män åtalas för en en rad grova brott

 1. Det är väl som det är. Snart kommer denna uppskruvade fjäder att smälla i nyllet på alla godhetsknarkarkare. Så till den milda grad att de inte ens fattar vad som hänt. Och då drar det med en väldig fart åt andra hållet.

  Förvåningen kommer att bli total och kanske t o m otrevlig.

  När nog är nog, är det andra krafter som styr. Att de inte fattar detta?

 2. Varför försvarar socialister sånt här? Varför vill samma socialister ha mer av detta? (tills de själva blir drabbade)

 3. Nu är det slutfestat på klubbar säger svetsaren och landsförrädaren Steffe på grund av den s.k Coronapandemin som Globalistfamiljen och PK-media ljuger om !
  Men det är inte slut på massimporten av på sikt lönsamma icke kristna raketforskare och övriga kriminella parasiter till Sverige i dessa s.k Coronatider, den trafiken fortsätter oavbrutet varje dag.

 4. Ska berätta en rolig historia för er…
  I går sågs en huvdöljd person skifta nummerplåtar på sin BMW,utanför en Bank.En observant person skrev upp numret som skulle döljas.
  En kvart senare rusade flera Mena-rånare in på Banken och hotade personalen.
  Inte nog därmed några av passagerarna sprang via garaget upp i bankens tresor-avdelning och bröt upp bankfack.
  Efter en stund lämnade så drägget banken med sitt byte.
  I dag fick de tidigt besök av polisen i ett bostadsområde,c:a ½-milen söder om rånorten.
  Hela nio personer fanns i våningen och stora delar av rån-godset hittades. De nio invandrarna i åldrar 25-40 år sitter nu i polisens förvar i Berlin.
  Inte var väl dessa utbildade Akademiker ? 😉

  • Påminner om massa tur…s tokiga rån i Stockholm, värre än Jönssonligan: efter att ha slutat jobba på Lidl Hornsg Södermalm rånade med butikskläder, och kollegor kände igen rösten.
   Kista galleria återfall i rån osv.

 5. Ja, det primitiva tycks få övertaget och vinner mark. Jag trodde en gång för länge sedan att regering och myndigheter var angelägna om att deras samhällsbygge skulle gå mot en klokare och alltmer stimulerande civilisation. Den ambitionen eller kanske förmågan verkar ha försvunnit för länge sedan. Att vända utvecklingen kan ta lång tid och kan säkert möta diverse motstånd men är nog värt besväret.

Kommentera