Ingen i Sverige gillar Trump och Lille Ali…

INRIKES. Eva Hamilton studerade vid Uppsala universitet och journalisthögskolan. Sedan arbetade hon Sydsvenska Dagbladet, Sundsvalls tidning, Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Dagens Industri, efter tidningsjobben blev hon nyhetsreporter vid SVT, för Aktuellt och Rapport, därefter var hon utrikeskorrespondent i Bryssel. Sedan inrikeschef på Aktuellt för att år 2006 bli vd för SVT där stannade till 2014.

Sedan dess har Hamilton styrelseuppdrag och migranter att fördriva tiden med.

Eva Hamilton, tidigare vd på SVT. Bild av Internetstiftelsen

För några dagar sedan uttalade sig Eva Hamilton i TV4 där hon uttalade sig för alla svenskar ”ingen i Sverige gillar ju Trump”.

Sedan hon lämnade SVT och troligen tidigare har hon engagerat sig för invandrare och har tagit hand om två syriska bröder. Hennes mammaperiod pågår än. Efter de fyra egna sönerna tillkom nämligen två familjemedlemmar hösten 2015: Bröderna Omar och Ali Alshogre, skriver NVP.

Min lille Ali kallar hon den yngre pojken och den äldre, Omar är extraordinärt kapabel, sammanfattar Eva Hamilton.

Den lille Ali dömdes nyligen för att under skoltid ha misshandlat en svensk pojke med strypgrepp och spark mot huvudet. Straffet blev 20 timmars ungdomstjänst.

Nacka Tingsrätt B 2784-20.

-Pettersson säger att något är skumt. Enligt Eva Hamilton har hennes lille Ali utsatts för rasism och provokationer, men enligt vittnesuppgifter i polisförhöret är det känt på skolan att Ali är en stökig elev som uppför sig illa mot lärare, röker under skoltid och dricker sig berusad på helger. Brottsoffret berättar att han aldrig skulle söka bråk med Ali och att han gör allt för att undvika honom i skolan.

Nåväl, det är en struntsak, frånsett strypgrepp och spark mot huvudet, men det verkar vara tradition hos opartiska SVT-anställda att ta hand om migranter. Ni finns väl SVT-journalisten Fredrik Önnevalls ”flyktingpojke” som han smugglade till Sverige. ”Abed” dömdes för brott mot knivlagen till dagsböter och Fredrik Önnevall för människosmuggling.

Tror någon att Eva Hamilton var opartisk när hon arbetade?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Ingen i Sverige gillar Trump och Lille Ali…

 1. Nu måste jag bara öppna min ordfulla kista.

  Jag kände mycket väl Eva Hamiltons pojke ,som tyvärr omkom i en bilolycka i unga år.
  Hade Eva visat ett uns av den kärleken till sina barn som hon ger till lille Ali, hade jag inte sagt någonting.
  Hennes pojke växte som en hippie och levde vind för våg . En härlig ung man , Afrika var för honom kär och han var naturligtvis uppfostrad att gilla det mångkulturella.
  Jag på den tiden var inget vidare intresserad av politik, så jag säger bara så här i efterskott hur jag tänker.
  R.I.P Ludde

 2. Så det var det som var orsaken till att skolan var så motvilligt att polisanmäla händelsen och skolpersonalen ville tysta ner hela historien.
  Fjäska för Hamiltonaren.

 3. Ja, amerika är ett märkligt land, två åldringar som ofta beteer sig konstigt, tävlar om ett sådant viktigt jobb.
  Vi får hoppas att de överlever och har förståndet i behåll.

 4. Eva Hamilton, du har inte mitt mandat att tala för mej, när det gäller USA s president. Mycket få i Sverige gillar dej Eva Hamilton och dina gelikar i PK maffian.
  Ingen tidigare president har avstått från att skapa krig, men stiftat så mycket fred i mellanöstern.
  Vad beträffar lille Ali, är det på tiden att du tar ansvar för din gullgosse, och fostrar honom, du har ju ganska bra betalt för det.

 5. Varför är svenska vänstervridna så fixerade på Donald Trump ?? Om vi hade samma bevakning på vår egen pajas till statsminister skulle jag vara nöjd. Det är viktigare vad som händer i vårt eget land än i USA. Vår egen regering har ju inte ens kommit ur sandlådan och det dräller in folk som vi inte har nån koll på. Skjutningar, bomber och våldtäkter rusar i höjden. Regeringen lägger skatt på plaspåsar. Vi är på väg rätt ner i avgrunden och de flesta svenskar tror att allt är ok…..

 6. Jag gillar Trump skarpt. Ärlig, spöar skiten ur det korrupta MSM, mycket skicklig, mycket flitig, rätt prioriteringar, effektiv, anti-PK, anti-globalist, kämpar för de nationella demokratiernas självständighet, stoppar pk-ideologin/kommunismen 2.0 och det katten skiter i samma påse, ”besegrar Covid19 på en kvart, drar till Donken och tar en hamburgare, sedan helikopter till Vita Huset”. Vilken hjälte! Det är helt avgörande för oss alla att han vinner presidentvalet. Vinner den genomkorrupte Biden och därmed det genomkorrupta demokratiska etablissemanget och den genomkorrupta djupa staten, dvs de globalistiska oligarkernas hantlangare så blir det full gas mot det totalitära superkontrollerade slavsamhället.

 7. Trump skiter totalt i den här ”Hamilton”…hon har ju ingen rösträtt i USA.
  Gammal visdom : ”Små hundar gläfser alltid på större”

 8. Har hon så dåligt avgångsvederlag att hon måste få upp hushållskassan med 50’ per månad för dessa ? som borde skickas tillbaka där de kommer ifrån. Det är en synnerlig god affär att ta hand om foster ungar/tonåringar

 9. Här är det nog inte socioekonomiska förhållanden som ligger bakom….🤔
  Denne Ali har ju haft extrem tur som hamnat hos familjen med massor av kontakter!

  • Vem vet. En vacker dag (?) kanske vi får se denne gosse sitta och läsa nyheterna i svt, på någon form av rinkebysvenska.

 10. Det suger i ”maskinen” efter unga sängvärmare.

  Det är synd om dessa baaaarn, då de måste ställa upp på dessa gamla tanters sjuka böjelser.

  Det enda goda i detta, är säkert att de ( baaaarnen ) vill snabbt tillbaka till sitt hemland, för att slippa agera sängvärmare åt dessa gamla tanter med alla möjliga illaluktande gul/ gröna fläckar i underkläderna.

  Såååå så äckligt 🤮🤮🤮

Kommentera