Vänstern är trött på polishelikoptern


BROTTSLIGHET. Emma-Lina Johansson, oppositionsråd för vänsterpartiet i Malmö verkar inte ha alla hästar i stallet om hon nu har något stall. Anledning nummer ett till att folk flyttar från Möllan lär vara polishelikoptern, skriver Johansson.

Förutom att den kostar skattebetalarna cirka 30.000 kronor i timmen, att den bidrar till känslan av konstant övervakning och slösar värdefulla resurser som skulle kunna läggas på annat, är det helt omöjligt att dricka sitt morgonkaffe i solen på balkongen och läsa en bok i lugn och ro. Eller somna på kvällarna. Eller känna att man är en värdefull medborgare som inte bryter mot lagen. Trots att man är det. Jag är så trött på den...

Damen är trött på polishelikoptern.

– Pettersson skulle tro att många i Malmö är betydligt tröttare på återkommande skjutningar, bombattentat, rån, misshandel och våldtäkter. V gör som vanligt, skyller på symptomen. Polisen gör sitt jobb! Vänsterpartiet gör det inte! V skyller på rasism och att vi måste skapa ett samhälle som bygger på solidaritet och medmänsklighet.

Emma-Lina Johansson skriver dock inte varför hennes parti har varit med och förstört det samhälle som visserligen inte var perfekt men det var ett samhälle då det inte behövdes polishelikoptrar…

Malmö får 16,5 miljoner om dagen. 6 miljarder om året av Sveriges övriga skattebetalare för att inte gå i konkurs trots att staden är full med mångkulturell kompetens.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Vänstern är trött på polishelikoptern

 • ponnsan62

  Och vi är trötta på vänstermupparna som mest lever på bidrag …Ett bidrags folk annser jag…
  ponnsan
  AFS

  Gilla

 • gamgubben

  Om alla vore ärliga laglydiga kunde vi använda polisutbildade till annat. Inga överflygningar med helikoptrar i eftersök av huliganer.
  Om vi hade förståndigare politiker kunde skatten sänkas med 25% för de bäst betalda och vi andra skulle aldrig behöva betala mer än 20% momsen kunde sänkas till 5%.
  Om allt var billigare så kunde producenter i Sverige sälja mera varor mera typer av produkter tillverkas i Sverige igen.
  Om alla friska måste arbeta skulle mindre tid finnas för att hitta på vägar att pungslå (lura) din nästa.
  Med andra ord vi skulle bli Sverige igen!

  Gilla

 • Billy Boy

  Den sista hästflocken i det eventuella stallet, som oppositionsrådet Emma-Lina Johanssons (V) innehade har nyligen flytt därifrån …

  Bildkälla: knowyourmeme,com

  De är liksom vänsterpartisten + många fler invånare också trötta både på oljudet från polishelikoptern och den egentliga orsaken nämligen den utbredda kriminaliteten i Malmö, som politiker av Emma-Lina Johanssons sort har skapat med sitt vanstyre.

  Gilla

 • Majbjörn

  Emma-Lina har inte förmågan att fatta att det är hon som sett till att det flyger helikopter över Malmö.

  Gilla

 • Nisse

  Som att vara trött på polisen, när de tycker ut för att gripa kriminella.
  Vilket är hönan eller ägget?

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Denne har även en masterexamen i genusstudier, genusutbildningen verkar inte vara den bästa utbildningen om man ska ha en aningens uns av slutledningsförmåga. Det kan man snacka om att kasta skattepengar i sjön med sådana utbildningar

  Gilla

 • Billy Boy

  Steget efter

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Ni hör….mentalsjukhusen behövs 🤒

  Så sinnessjukt så det är svårt att finna ord.

  Gilla

 • T

  Finns det någon inom vänster patrasket som har det???

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: