Risk för minskat förtroende för polisen

BROTTSLIGHET. Polisens krafttag mot kriminella nätverk i storstädernas utsatta områden, riskerar att minska förtroendet för rättsstaten när personkontroller utförs på övriga invånare, enligt kriminologen Leandro Schlarek Mulinari, rapporterar SVT.

-Pettersson undrar var SVT hittar alla “kriminologer” eller om han är utbildad av Jerzy Sarnecki.

Jag är övertygad om att alla hederliga invandrare i orten inte blir kränkta av att bli kontrollerade av polisen, de blir däremot kränkta av de invandrargäng som mördar, rånar, våldtar och förstör ryktet och boendemiljön för alla invandrare.

När man googlar runt om Leandro Schlarek Mulinari så verkar det klart att han är en vänsterextremist, som skyller kriminaliteten på ras och klass, alltså en typisk SVT-inslag.

Herr Mulinari är sambo med Athena Farrokhzad som är känd från bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Risk för minskat förtroende för polisen

 1. Blattarnas förtroende för polisen skall väl skapas genom att dom får sköta sina kriminella aktiviteter utan att polisen stör dom.

 2. Förtroendet för polisen är sannolikt minst, och minskande, i de s.k. särskilt utsatta områden, där polisen ”tar hjälp” av, lierar sig med, klanledare. Klanens företrädare och talesmän blir därmed en allt större maktfaktor, på bekostnad av de hederliga invandrarnas förtroende för den svenska (s.k.) rättsstaten.
  Vem kan man lita på?

 3. Det är ett systemfel hos polisen.
  Ett vittne som hade trätt fram föranledde att den kriminella kusinen blev mördad.
  En syrisk advokatkvinna sade på tv nyheter att vittnesskyddet fungerar inte, att den utpekade kriminella måste få flytta hela sin familj till en annan stad när de känner sig hotade. Och kommuner ställer inte upp.
  Programledaren frågade om inte den kriminella har själv orsakat situationen och bör ta eget ansvar, sade advokaten att det är statens uppgift att hjälpa familjer.
  Så nu måste staten enligt advokaten börja skaffa bostäder och ordna med flytt till kriminella klaner .
  Jag undrar ; Vad hjälper det.
  Hur mycket skall vi betala för att de som härjar här ?
  Nya lagar är på plats.
  Begår man en kriminell handling måste man utvisas.
  En kriminell är alltid en kriminell.
  Nu när klanerna har tagit sig in i alla instanser måste staten agera.
  Rädda politiker vågar inte utan det här är som en snöboll effekt som växer för varje dag.

 4. Varje gång polisen skall göra något så kommer förståsigpåare med sina underliga idèer om att vi skattebetalare blir kränkta om polisen kollar oss, ett rent samvete gör dig immun mot sådant snack.

 5. Herr Leandro kanske själv kan komma med en egen genial lösning på problemet? En hederlig människa oavsett härkomst blir knappast kränkt av att man kontrollerar id handlingar om man har rent mjöl i påsen.F.ö.får man ju visa upp sitt leg.i alla andra möjliga andra sammanhang.Blir man ständigt kränkt då ? Problemet för Polisen är väl dock snarare att avgöra om det är falskt eller inte.

 6. Han borde i rättvisans namn dragit fram att många av folket där inte vill samarbeta med polisen, tex vittna och tipsa.

  • Det där folket som tycker om resande, bor i läger alt husvagn och som har en förkärlek till koppar?

   • Koppar gillar dom, och de älskar guld, och de avgudar 15 st. lager med kjolar.

    En korp är alltid en korp, man kan kalla korpen för ex. en häst, men är fortfarande en korp.

 7. Efter en snabb googling:

  Hans avhandling heter “Rasism och konstruktionen av hotbilder: slaget om Malmö”

  Han ser sig själv som aktivt och jobbar med Civil right defenders.

 8. Det verkar vara ett nutida Sverige hemma hos Leandro Schclarek Mulinari. Ser man till de boende och deras efternamn verkar åtminstone tre nationaliteter rymmas där.

 9. AFA-anhängarna i BLM rörelsen vill ju avskaffa polisen så varför skulle inte vänsteranhängarna på SVT ifrågasätta polisen.

 10. Den snart utbildade polisen från PK skolan är jag fruktansvärt rädd för. Kommande seriemördande på SD sympatisörer?
  Är det den sorten som slutligen skall avrätta etniska svenskar, när pengarna är slut. Vänsterfolket med hjälp av de övriga i 7-klövern, gör nu allt för att beskatta oss till döds.

 11. Jag blir inte alls kränkt om polisen ska kontrollera mig…De bara gör sitt jobb.
  Det skulle faktiskt öka förtroende för polisen

 12. De som inte är anställbara för stora företag försöker politiker övertyga om är bra för landet. Inget företag vill anställa någon som inte kan göra nytta.
  Först när den inställning ändras kan åtgärder börja vidtas. Det måste börja med lagarna. Polisen får nu skuld för att den inte kan bekämpa brottslighet. Det är som att klaga på om brandkårer inte kan släcka bränder med flaskvatten.

Kommentera