Bombdåd i Malmö


BROTTSLIGHET. En bomb har exploderat på Drottninggatan 1 i Malmö. Larmet kom 23.02.

Explosionen har inträffat i en lokal. Fastigheten har fått materiella skador. Men inga personer ska ha skadats, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Polisen har spärrat av området. – Vi har fryst läget och inväntar tekniker från polisens nationella bombskydd och kriminaltekniker, säger Rickard Lundqvist.

Ett vittne säger att en enorm smäll hördes och att himlen sedan sken upp.

Enligt bilder i media är Flawless Beauty, en skönhetssalong som får svårt att öppna idag. Innehavaren Mikaela Marina Johansson har kanske inte gjort som hon blivit tillsagd av dem som bestämmer i kalifatet.

Alternativt kan bomben ha varit avsett för Barber Kungs Succe Salong AB, det är en frisör och bossen heter Maher, Azraya Mansour.

Om Sverige i morgon blir som Malmö idag hur blir Sverige då?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Bombdåd i Malmö

 • Guest

  Malmö är sedan länge en förlorad stad. Sossarna har styrt staden sedan år 1994, vilket har varit en total katastrof. Skottlossningar, explosioner, mord, gruppvåldtäkter, bilbomber, bilbränder och upplopp är vardagsmat. Boken som hänvisas i artikeln är klart läsvärd. Läs även gärna boken massutmaningen

  Gilla

 • Mormor

  Bor ovanligt mycket Svensk klingande namn i den fastigheten 165 Pers o äldre yngsta 17 år

  Gilla

 • gamgubben

  Sossarnas paradis har blivit ett Nordens Mecka för sektens medlemmar. Sa inte en kvinna ungefär så här ” Malmö är så bra, det känns som hemma i Bagdad.”
  Men inte ens då förstod politikerna att något var fullständigt fel, först hon skulle inte refererat till det ställe hon flytt ifrån eftersom det indikerar ekonomisk flykting.
  Våra ledare skulle genast ha reagerat sett till att hon och familjen fått respass samt slagit till alla bromsar då det hörde Malmö jämförs med Bagdad.

  Gilla

 • compulsoryunion

  När Försvarsminister Quisling Hultqquist själv har skapat Tjärna Ängar, är han fjärrstyrd av afroafrikanska och islamistiska intressen:

  Gilla

 • Pålsjö

  För 3 år sedan:
  ”Flytta från Malmö”, sa polisen till entreprenören Henrik Jönsson, som angående ett inbrottsförsök skriver bl.a. följande i SvD: ”Vid signalementsgivningen kände jag mig obekväm, och inledde efter en kort beskrivning av deras kläder en utläggning om problemen med att diskutera ursprung och etnicitet, men avbröts av polisen: “Sluta nu. Du gör inget fel. Berätta bara vad du såg. Vi ser det här hela tiden.” Jag frågade polismannen hur jag bäst kan skydda min familj mot denna typ av situationer i framtiden. Han suckade och såg trött ut: ”Ärligt, genom att inte bo i Malmö. Det här ökar så mycket att det inte går att hantera.” – Under rådande skattetryck kräver jag ett bättre svar” skriver Henrik Jönsson. Hela hans text i Svenska Dagbladet går att läsa här:
  https://www.svd.se/henrik-jonsson-flytta-fran-malmo-sa-polisen

  Bloggen ”IOtakt”, här några rader ur artikel från 2017:
  ”Att Malmö är en skadad stad borde alla kunna se…Malmö, staden som är som en skjutbana. Det är i betraktarens ögon en skadad stad…Malmö stad köper hotellnätter och vandrarhems-diton för 471 000 skattekronor varje dag, varje månad och året runt…Malmö stad köpte bostadsrätter, men missade i juridiken så att de som flyttar in får besittningsrätt i all tid och evighet. De kan bo kvar i de där lägenheterna som skall vara en del av Malmös akuta lösningar för andra…Malmö stad byggde modulhus, med närmare bestämt 102 lägenheter.(som) kostade Malmö stads kommunala bostadsbolag 34 miljoner kronor. Men ingen kan bo i lägenheterna. De är fuktskadade…alla är obeboeliga.
  Länk till hela texten (med 23 kommentarer):
  http://iotakt.se/en-skadad-stad/

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: