Donald Trump är smittad av corona


UTRIKES. USA:s president Donald Trump och hans hustru Melania har testat positivt för coronaviruset, skriver Trump på Twitter. ”Vi kommer omedelbart att sätta oss i karantän och påbörja tillfriskningen. Vi kommer att komma igenom det här tillsammans!”

Donald & Melania Trump CC-licens

Beskedet kommer några timmer efter nyheten om att presidentens nära medarbetare Hope Hicks testat positivt. Hicks reste med presidentparet på Air Force One både på tisdagen och onsdagen.

Vita husets läkare skriver i ett uttalande att presidentparet mår bra och att de kommer att sättas i karantän i Vita huset. ”Jag förväntar mig att presidenten fortsätter att fullgöra sina plikter utan några avbrott”, skriver läkaren.

Beskedet att Donald Trump testat positivt för covid-19 gör att USA kastas in i stor politisk osäkerhet, skriver New York Times.

Presidenten har ställt in samtliga åtaganden under fredagen och att det kommer att dröja innan Trump kan börja ha kampanjmöten igen. Trump och hustrun Melania kommer att sitta i karantän i Vita huset under smittoperioden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


20 responses to “Donald Trump är smittad av corona

 • G Nordström

  Han som flertalet av alla som kommer att eller har drabbats kommer att fortsätta vandra.
  Tråkiga att han sätts i karantän, men det kommer nog inte förändra resultatet i ett ärligt val.

  Gilla

 • Stenbock

  Det Stenbock finner märkligt är,att alla ”hövdingar” världen runt skickar hälsningar o. lycka till med tillfrisknadet !
  När jag låg tre dagar dödssjuk av skiten i november,var det inte en enda som hörde av sig. Inte ens en av oss vanliga bland fotfolket…..

  Gilla

  • Pålsjö

   Starkt av dig Stenbock att ha klarat dig igenom krisen! Stenbock (som jag förstått), har ett långt perspektiv tillbaka på livet och en sådan röst är värdefull, för om man inte känner till det förflutna, förstår man inte nutiden, och är inte lämpad att forma framtiden. Så må hälsan stå dig bi även i fortsättningen Stenbock, och din röst höras!

   Gilla

 • Hans Backlund

  Oh vad vänsterkräken blev glada nu, och hoppas att han dör.

  Nu är det den bästa president som USA någonsin har haft, så jag hoppas att han överlever, samt att alla vänsterkräk blir smittade och dör.

  Gilla

 • Maya

  När dom vänsterefterblivna blir så till sig i trasorna när President Trump och hans hustru testar positivt för Corona visar det bara på vilken låg nivå dom befinner sig på.Skadeglädjen dom ger uttryck för är otroligt barnslig och omogen.Man blir verkligen utomordentligt less på dom hatkampanjer som vår media bedriver.Lyft er för f_n nån gång.Detta är löjligt och på sandlådenivån.

  Gillad av 3 personer

 • Tony

  Och då blir damerna i TV4 alldeles till sig och har svårt
  att dölja sin glädje när dom ska kommentera att Trump
  fått Covid 19, vi har en ynklig Media,att glädja sig över
  att ett lands ledare fått ett sjukdomstillstånd är ynkligt,
  när vi själva har en ledare som det skrattas åt i många
  länder?

  Gilla

 • Stenbock

  En gudagåva åt vänsterpressen att vältra sig i….Undrar om deras rubriker efter valet,kommer att vara lika stora ??
  Tänk om den gamle senile Biden drabbats,då hade ju TRUMP inte ens haft en motståndare,på pappret !!

  Gilla

 • valentin

  Trump är guds gåva till mänskligheten för sitt fredsarbete men också för att alla vänsterblivna tokar fått nån att vräka ut sitt hat och primalskrik över och känna värmen från alla andra knäppgökar som likt hyenor jagar tillsammans.

  Gilla

  • Anders Nilsson

   Problemet för vänstergalningarna är att Trump faktiskt genomför något. Vänsterdräggen är vana vid att alla är som dem dvs,. snackar mycket men kan inte genomföra någonting.

   Gilla

   • Tony

    Jo en sak kan vänstern genomföra, FATTIGDOM,
    det har dom gjort i alla dom länder där dom härjat
    med sitt system!

    Gilla

   • Olof.p

    Det smidiga med att vara vänster är att det räcker att skrika ut sitt missnöje och baktala allt och alla. Komma med några konstruktiva idéer har vänstern aldrig gjort.

    Gilla

 • Anders Nilsson

  Hoppas att han inte slutade ta hydroxiklorokin när diverse dumskallar kritiserade honom för detta.

  Gilla

 • whatthefeng

  Såg på några andra nyhetsmedia hur tokglada vänstern i USA var.
  ”Äntligen” såg jag någon kommentera…

  Vi kommer säkert som amen i kyrkan att få se samma sak hända i Sverige.

  Men…
  Trots att det eventuellt finns politiker, journalister och röstboskap som på goda grunder i somliga människors ögon skulle kunna tänkas förtjäna lite Corona så är det under en normal människas värdighet att uttrycka sådana tankar offentligt.

  Då räknar jag alltså inte med tokvänstern. I mina ögon är det ett samlingsnamn för personer som inte nödvändigtvis har med kommunism att göra utan det är människor som under sin skoltid inte haft förmåga att tillgodogöra sig någon typ av utbildning överhuvudtaget. För dessa människor är alternativet att dra runt på gatorna och käbbla om alla människors lika värde – rätt översatt ska det var värdighet och inte värde – och senare i livet kanske gå med i ett ungdomsparti där dom utmärker sig med de mest horribla uttalanden. Var det inte någon från liberalungdom för en tid sedan som ville tillåta samlag med döda?

  En framtida partiledare…

  Gilla

 • Maja 2

  När media rapporterar om Trumps covid är det enligt dem ”avgörande” i valet , alltså hoppas svensk media att han förlorar.
  Skamligt.
  Så vänstervridet så man mår illa.

  Gilla

 • gamgubben

  Nu håller troligen hela den svenska PK maffian tummarna att han skall bli ett offer, men vem ska de då spy sitt gift över?

  Gilla

 • Nils Dacke

  Svenska vänstern, public service och övrig regimmedia firar och jublar idag, tänk att deras hatobjekt nummer ett har fått covid.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: