Medveten infiltration


2009 visade kanalen Axess den norska dokumentären ”Det muslimska brödraskapet”. En dokumentär som på många sätt utlöste rysningar och som borde fått ansvariga att reagera.

I Sverige har man dock en tendens att reagera efter att problemen gjorts kännbara och inte innan de eskalerar. I denna dokumentär sades bl.a. följande…

Pettersson har tagit upp denna dokumentär vid flertalet tillfällen. Bl.a. i ett inlägg mars 2018 där det också tipsades om den svenska dokumentären ”Slaget om muslimerna” som sändes samma år.

Så var det detta med att fånga problemen innan de uppstår och inte försöka hitta lösningar när de redan uppstått. På Petterssons har man tillsammans med andra islamkritiska medier haft dessa dokumentärer som mall vid otaliga tillfällen och i de två nämnda har också SVT och andra etablerade medier visat vad islamisternas agenda består i. ”Vårt mål är att infiltrera västvärlden”.

Både Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Moderaterna och Centerpartiet har sedan dess avslöjats med att ha bjudit in islamister i finrummet.

2018 skriver forskaren Sameh Egyptson ett debattinlägg i Expressen om hur Muslimska brödraskapet infiltrerar de svenska riksdagspartierna. Egyptson har själv rötterna i Mellanöstern och är inte förvånad över att denna i många länder terrorklassade organisation flyttar fram positionerna i det naiva Sverige.

Den senaste tiden har fyra riksdagsledamöter med kopplingar till utomeuropeiska klaner pekats ut av polisen. Deras politiska tillhörigheter finns hos Socialdemokraterna, Moderaterna och Kristdemokraterna.

Svenska kyrkan blir också en alltmer märklig inrättning. Deras sätt att bjuda in islam och inte minst islamister (Muslimska brödraskapet) är minst sagt penibel och är säkerligen anledningen till att många lämnar.

De senaste med att fastna med skägget i brevlådan är ett antal statliga myndigheter som genom åren anställt radikala islamister i sina organisationer. Än så länge återfinns inte Migrationsverket bl.a. de nämnda myndigheterna, men jag tror ingen skulle bli förvånad om det återfinns islamister också där.

Så medan svenska politiker och myndighetschefer fortsätter att blunda, så minns vi andra orden från 2009. ”Deras mål är att infiltrera västvärlden”.


3 responses to “Medveten infiltration

  • gamgubben

    Viljan att få behålla makten har alltid varit stor hos S, när de gjorde avtalet med Brödraskapet så kändes det bra. Förmodar att en del av ledningen nu ångrar beslutet men törs inte för eget liv bryta det, hur det går för Sverige är inte ett stort problem för dem. Det har bevisats gång efter annan senast lille Steffes agerande i EU och sam-regerandet med MP.

    Gilla

  • Maya

    Finns det något annat land som har så genuint naiva politiker som Sverige ? Finns det något annat land där Präster och Biskopar välkomnar en sekt som i slutänden kommer att förgöra dom ? Finns det något annat land som har rasat på alla punkter på så kort tid ? Finns det något annat land som är så sena på bollen som Sverige ? Finns det något annat land just som håller på att avveckla sig själv och sina specifika särart med kultur och historia som Sverige.Vi håller på att förintas som nation och folk men Svensken rycker bara på axlarna.Som en idiot uttryckte vid en förfrågan från en fria mediejournalist ” jag bryr mig inte ”.

    Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: