Terrorattack med machete i Paris, minst fyra personer skadade

TERRORISM. Attacken ska ha ägt rum i närheten av där tidningen Charlie Hebdo hade sina lokaler förut, minst fyra personer uppges vara skadade, och en person ska vara allvarligt skadad, skriver Le Parisien. Enligt tidningen har attacken skett med machete.

Polisen skriver på Twitter att det pågår en insats vid Boulevard Richard-Lenoir, och de uppmanar allmänheten att hålla sig ifrån området.

Den misstänkta sägs ha på sig en svart ärmlös pufferjacka, svarta joggingsbyxor och röda skor. Polisens högkvarter ber allmänheten att undvika området på grund av ett pågående polisaktion.

Terrorgruppen Al-Qaida, som låg bakom attacken mot Charlie Hebdo, har nyligen uppmanat till attacker mot satirtidningen efter att de återigen publicerat teckningar på profeten Muhammed.

UPPDATERAT: en eller två misstänkta gärningspersoner har gripits, det förekommer olika uppgifter, de kommer att förhöras för ”mordförsök kopplad till terrorism”

https://twitter.com/Based_Finland/status/1309478543311745026

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Terrorattack med machete i Paris, minst fyra personer skadade

 1. I Frankrike har det trots ideliga terrorattacker inte nog med Islamister.
  På Diktator Merkels påbud skall nya 1000-tals skeppas över från Grekland.
  Detta för att bereda plats för nya smuggel-araber och afrikanska niggrar till grekiska Öarna…

 2. Medlöparmedia med SVT i spetsen säger naturligtvis inte att det är muslimer. Hade förövaren varit svensk hade det stått i rubriken.

 3. London har drabbats återigen av en polismord.
  En verkar som utländsk man lyckades ta med sig en pistol när han togs till förvar.
  Han har skjutit polisen och sedan sig själv.
  Förövaren är allvarligt skadad,
  Vidare läste jag att polisen vågar INTE kontrollera utländska personer ,eftersom de är utsatta för trakasserier och hot av allmänheten.
  Källa Daily News
  Is.fi

Kommentera