Terrorattack med machete i Paris, minst fyra personer skadade


TERRORISM. Attacken ska ha ägt rum i närheten av där tidningen Charlie Hebdo hade sina lokaler förut, minst fyra personer uppges vara skadade, och en person ska vara allvarligt skadad, skriver Le Parisien. Enligt tidningen har attacken skett med machete.

Polisen skriver på Twitter att det pågår en insats vid Boulevard Richard-Lenoir, och de uppmanar allmänheten att hålla sig ifrån området.

Den misstänkta sägs ha på sig en svart ärmlös pufferjacka, svarta joggingsbyxor och röda skor. Polisens högkvarter ber allmänheten att undvika området på grund av ett pågående polisaktion.

Terrorgruppen Al-Qaida, som låg bakom attacken mot Charlie Hebdo, har nyligen uppmanat till attacker mot satirtidningen efter att de återigen publicerat teckningar på profeten Muhammed.

UPPDATERAT: en eller två misstänkta gärningspersoner har gripits, det förekommer olika uppgifter, de kommer att förhöras för ”mordförsök kopplad till terrorism”

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Terrorattack med machete i Paris, minst fyra personer skadade

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: