Efterlysta ”svenskar” hos Interpol

BROTTSLIGHET. Det talas ofta om att vi, alltså svenska staten, måste anställa fler poliser. -Pettersson undrar om det inte skulle vara bättre att minska antalet brottslingar. Rättsväsendets resurser räcker med råge till för svenska kriminella men de har ingen chans att klara av alla från Mellanöstern, Afrika och andra platser på vår jord.

Idag gjorde jag en sökning hos Interpol. Sökte män och kvinnor i alla åldrar av alla nationaliteter som är efterlysta av svenska myndigheter över hela världen. Samtliga är rödmarkerade. Det är en begäran till hela världens polismyndigheter att gripa personerna i väntan på utlämning till Sverige.  Totalt 16 personer, varav fem svenska medborgare och antalet svenskar är…

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

13 thoughts on “Efterlysta ”svenskar” hos Interpol

 1. Att vi inte behöver fler poliser utan färre kriminella invandrare har jag sagt i många herrans år. Särskilt behöver vi inte kvinnor eller invandrare som poliser. De klarar inte av att sköta sitt jobb. Vad som behövs är en gigantisk återvandring av araber och afrikaner. De hör inte hemma i vårt land.

 2. Fängelserna fullbelagda i Sverige både då år 1996 …

  https://affes.files.wordpress.com/2012/07/guillou_svartskallemajoriteen.jpg

  … efter Jan Guillous besök på Norrtäljeanstalten …

  … och fullbokat även ända fram till nutid …

  Fullt på anstalterna – gammalt fängelse i Härnösand återupplivas (Publicerades 17:e september 2020)

  Läs mer på:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/fullt-pa-fangelserna-harnosand-far-fler-platser

  Kriminalvården befinner sig nu i stabsläge och bygger nya fängelser eftersom c:a 2700 redan dömda befinner sig på fri fot p g a den skriande platsbristen.

 3. Av ”svenskarna” var alltså svenskar 40%. Av samtliga var svenskarna 12,5% försökte få fram hur det ser ut på,svenska fängelser idag hur många Svenskar sitter inne och hur många ”svenskar” men det gick inte att få fram. Varför är det inte intressant, nej allmänheten, folket kan missuppfatta och tro att de i antal minsta gruppen finns fler kriminella än hos oss riktiga svenskar. Och så kan vi ju inte ha det då alla… ja ni vet.

 4. Sverige måste fått dåligt anseende i stora världen, när så många ”svenskar” begår mycket grova brott utomlands.
  Sedan ser andra länder hur det växt fram en hederskultur och klanmentalitet bland svenskarna.
  Flickor skjuts, kastas från balkonger.
  Svenska män har helt plötsligt intresserat sig för gruppvåldtäkter och förnedringsrån. Gamla rånas på guld, pensioner och deras bankkonton töms.
  Folk torteras, för att uppge koder till kassaskåp och bankkort.
  Det finns väldigt många saker som svenska män nu finner nöje i.

 5. 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪

  Sant, Pettersson! Håller med till 100%

Kommentera