Motbjudande och vidrigt vinklat av Expressen

JOURNALISTIK. Journalister är ofta vidriga, i detta fall ovanligt vidriga och motbjudande. Den 18-årige El Hani Amin sitter tillsamman med den 21-årige Jahani Asl Ali häktade på sannolika skäl för bland annat människorov, grov misshandel och våldtäkt mot två svenska tonårspojkar, vars brott skedde natten till söndagen den 23 augusti, vid Norra begravningsplatsen i Solna.

I utredningen framkommer också detaljer om händelseförloppet på kyrkogården, gärningsmännen använde knivvåld, våldtog med tillhyggen och urinerade på ett av offren. De hade knivhuggit offren i vaderna för att försvåra flykt och våldtäktstortyren höll på större delen av natten.

Trots detta vidriga brott så koncentrerar sig Expressen på gärningsmännen och beskriver dem som vanliga trevliga killar med lite otur och givetvis nämns inte att offren är svenskar och gärningsmännen invandrare. Dessutom var Expressens artikel öppen men tydligen skäms de och införde betalvägg när det började skrivas på alternativa medier.

En normal tidning hade skrivit om offren, skötsamma killar som kämpade för att komma in på fina skolor och skaffa sig en bra framtid.

Ali, Jahani Asi, född 1999 och Amin, El Hani, född 2002, misstänkts för människorov, grov rån, tortyr, våldtäkt med mera.
 • TIDIGARE 2020-08-26. Tortyr och våldtäkt i Sverige får mindre uppmärksamhet än nyheter från USA

MEDIA & BROTTSLIGHET. Nu är två mena-män, 18 och 21 år misstänkta för att ha torterat och våldtagit två svenska pojkar 15 och 17 år. SVT Aktuellt ger tortyr och våldtäkt i Sverige 30 sekunder mitt i programmet, men lägger gärna fem minuter på en skjutning i USA eller våldtäkter i Indien. 

-Det är nästan så Pettersson tror att media försöker dölja att det finns problem i Sverige. Den ena araben var dessutom dömd till fängelse för mordbrand men gick ändå lös….  

De misstänkta, på sannolika skäl:

 • Amin, El Hani, född 2002, misstänkt för människorov, grov misshandel, våldtäkt, grovt rån
 • Ali, Jahani Asi, född 1999, misstänkt för människorov, grov misshandel, våldtäkt, grovt rån

Tid 2020-08-22 23:00 — 2020-08-23 08:39 Norra Begravningsplatsen, Solna kyrkväg, Solna

Solna tingsrätt Målnr: B 7860-2

 • TIDIGARE 2020-08-25. Ghettotrash kidnappade, våldtog och torterade svenska pojkar…

BROTTSLIGHET. De två pojkarna 15 och 17 år som torterades på en kyrkogård i Solna räddades av ett förbipasserande vittne. Det uppger åklagare Anders Tordai. Förövarna, två araber 18 och 21, som båda är kända av polisen sedan tidigare, är misstänkta för grov misshandel och människorov, enligt Aftonbladet

20200826_044907

Den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali har lite uppgifter. Två vanliga svenska pojkar på väg hem, nyktra, efter en födelsedagsfest hos vänner, plockas ut på måfå och torteras av ”ghettotrash” som jag förmodar är en omskrivning för invandrare. Gärningsmännen är kända av polisen och enligt socialtjänsten har föräldrarna till gärningsmännen brustit i omsorg.

Den yngre araben var dömd till fängelse men gick ändå lös.

-Pettersson säger om vi inte är i ett lågaktivt inbördeskrig så är vi bra nära och journalister samt många politiker gör allt för att dölja verkligheten.

 • TIDIGARE 2020-08-23. Pojkar kidnappades och misshandlades grovt på kyrkogård

BROTTSLIGHET. Förbipasserande hittade två avklädda pojkar på en kyrkogård i Solna tidigt på söndagsmorgonen. Pojkarna ska ha utsatts för en tortyrliknande misshandel som varat under stora delar av natten, enligt uppgift till Aftonbladet.

– Två män är anhållna misstänkta för misshandel och människorov, säger Anna Magnusson vid åklagarkammarens presstjänst.

Vid 23-tiden på lördagskvällen ska pojkarna ha förts in på kyrkogården och hittades avklädda av förbipasserande tidigt på söndagsmorgonen. Brottsoffren, som är omyndiga, har utsatts för tortyrliknande och kränkande våld under flera timmar. De misstänkta männen ska vara i 20-årsåldern.

Polisen

-Pettersson noterar att en ny våldskultur växt fram i landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Motbjudande och vidrigt vinklat av Expressen

 1. Väntar på ett svar från Sydsvenska dagbladet hur de avser att redovisa fortsättningen. Får se om man får ett svar.

 2. Jag hoppas verkligen att 99 % av landets s.k journalister blir av med sitt s.k. jobb. De tillhör världens avskum och borde åtalas

 3. Kommer du fortsätta att rösta på Socialdemokraterna !?

  Hur sinnessjukt det än är, så nästa gång kan det mycket väl vara DIN DOTTER eller DIN SON !!!

  Fy fan för dessa skräp som har förbrukat all rätt till liv.

  Att sen del av media mörkar och förskönar brottet, gör dom delaktiga i dessa avskyvärda brott.

  FY FAN 😡😡😡

  Ps. Nu väntar vi in domen.

 4. ”Vad har dessa personer varit med om för någonting? Vilka omständigheter har dessa killar växt upp under? Vad är det för trauma de bär med sig?” ”Tack för att ni valde Sverige.”

  Dags att låta de citerade leva i det multikulturella paradis de verkat för med en svensk fattigpensionärers inkomst. Förövrigt anser jag att vi bör införa sharialagar i Sverige – för de som är uppväxta med dem.

 5. De här gärningsmännen är själva definitionen på mänskliga sopor.
  Hur kan Expressen har så dåligt omdöme att man skriver snyftreportage om sadistiska vårldtäktsmän som torterar sina offer? Inte en jävla rad ägnas åt offren..

 6. Hatbrott. Hur förklaras rasism om detta inte är rasism? Varför kan inte svenska medborgare vistas säkra och få leva ifred i sitt egna land? Det är hög tid för myndigheterna att börja åtgärda den våldsamma kriminaliteten med vuxenmetoder.

  • Jo, vi hade Olov Palme(von Knierimen) & hans gelikar, som skrev in i grundlagen, att bara minoriteter får bära ”offerkofta”.
   Så det blir till att vänta på att bli minoritet…undrar om det gäller då??
   Dessutom så behöver INGEN inte-greras & det gör ingen, hörs på ordet….
   Eldar man bilar hemma så eldar man bilar här, helt enligt lag….man väljer själv.
   $nuten hejar på & hämtar soppa samt håller i AK-47:an under tiden!!

   Känns det hopplöst???

 7. Pk media förminskar strukturellt hatbrott mot svenskar och blåser upp frusterade inlägg på nätet riktade mot invandrare.
  HMF är enbart riktade mot att tysta svenskar som kritiserar invandrare på ett klumpigt och generaliserande sätt. Inläggen kommer alltid efter någon friats eller fått extremt låga straff.
  I grunden är det våra politiker, media och domstolar som triggar inläggen.
  Lögnerna och oviljan att erkänna sanningen, är orsaken.

 8. Det är den sortens individer som vårt
  största regeringsparti skrev kontrakt
  med Muslimska Brödraskapet om att
  ta hand om i Vårt Fosterland!

  Kan du komma på något värre
  LANDSFÖRRÄDERI ?

  De följer din religions regler!

  Kan vi ha sådana i Vårt Fosterland?
  Vill vi ha sådana i Vårt Fosterland?

 9. Svensk media försöker de bli bäst i att mörklägga och förvränga sanningen?
  Det går inte, jag förstår inte varför någon köper aftonblaskorna, ni kan lika gärna slänga pengarna i sjön. Det blir då också lättare att behålla det sunda förnuftet.

 10. Svartingarna försökte tvinga svenskar att köpa knark, var det någon som visste.
  Det här var så grovt så det kan inte bli värre.
  Förstår svenskar hur illa ställt det är i landet?
  Jag skrev om detta på twitter, det är väl en anledning till att jag inte får skriva där mera.

  Varför köper inte ungdomar försvarsspray eller ett larm från Clas Olsson för 59 kronor.

 11. Äkliga pkmedia, sund om synd om synd om, ulänningar och utlänningar som gör dessa fasansfulla brott mot våra barn, tonåringar, så kallade ensamkommande och baaarn, rånar våldtar, och betalar inte skatt fria boende m.m

 12. Det är väl som vanligt med dessa kriminella, snälla killar som aldrig gjort en fluga förnär, tränar ungdomar i fotboll, vill studera till läkare eller lärare, hjälper gamla tanter över gatan osv osv , Kompetensregnet bara flödar över landet.

 13. Det är mer än vedervärdigt med dessa medlöpare som har döljande av sanning som ledstjärna.
  Vad tror de att de ska kunna få ut något på längre sikt. När de inte längre föds av uppdragsgivarna så kommer de att kastas till vargarna och det kommer inte dröja länge. Sprickan i fasaden blir allt större.

 14. Tänk om det hade varit omvänt scenario.Om det hade varit två Svenska grabbar som hade gjort det här urjävliga mot två invandrare .Då hade det varit krigsrubriker och ”experter”som suttit i TVsofforna och ältat och ältat om rasfientligheten och ”högerextremismen”.Nu ska det mörkas och förringas.Det är verkligen lågvattenmärke på journalistiken när man försöker få dessa förövare att framstå som gullgossar som halkat lite ”snett”.Hur mår offren för resten av sina liv tror dessa ”stjärnjournalister ”.Skäms man inte att vinkla skiten så det blir ”passande”?

  • Det omvända scenariot kommer, förr eller senare, var så säker.
   En dag är det fel person/er de ger sig på.

Kommentera