Stäng

5 reaktioner på “Nummer 32 fälld i Västerås

 1. Oj.oj.oj…
  Nu hinner man inte längre,att knappa ner sin förtjusning mellan knallarna….
  Vem kunde ana detta för en vecka sedan ? 4 (fyra) nya hemresta inom loppet av c:a 40 timmar !!!!

 2. Nytt rekord?, 4 döda i skottlossningar på två dygn, därtill andra mord och rån. Nu måste landets ledning och våra politiker vakna och och omgående utfärda en tillfällig undantagslag som gäller förslagsvis tre år. Denna lag ger omgående kraftigt utökade befogenheter och uppdrag till polis, domstolar, tull, migrationsverk och alla andra inblandade myndigheter.

 3. Olika djurarter har olika system för att
  reglera överskottet i stammen.

  Fjällemlarna dränker överskottet ……….
  Andra skjuter bort övrskottet …………!

 4. Det tar sig tyvärr, fällningarna ökar…vi befinner oss i vecka 38 och Pettersson rapporterar: ”Nummer 32 fälld i Västerås”. För ett år sedan, den 28 augusti 2019 i vecka 35, rapporterade Pettersson: ”Nummer 26 fälld i natt”. Om takten från 2019 fortfarande hållit i sig så skulle kallt räknat, rent statistiskt 4 st. färre ha fällts vid den här tiden, istället så ökar nu tempot.

  Samma datum som Pettersson noterade att: ”Nr. 26 fälld” den 28 augusti 2019, skrev Elisabet Höglund följande på sin blogg: ”Jag är chockad och djupt olycklig över det som händer i Sverige. Jag lever just nu i ett land där politiker och polismakt helt har förlorat kontrollen över brottsligheten. Vi befinner oss i fritt fall och jag vet inte hur djupt vi måste falla innan våra våra demokratiska institutioner kan återta makten och kontrollen över att lagar och regler följs.

  Stefan Löfven, lyssna på mig: Det krävs mer än en och annan vapenamnesti, lite strängare straff, lite lägre straffrabatt för unga kriminella och våldsverkare och lite hårdare straff för olaga vapeninnehav.

  Det krävs nu något betydligt mer, något radikalare, något mer genomgripande. Den kriminella världen får inte ta över den goda världen. Samtidigt ska vi inte överreagera på det som har hänt de senaste dagarna. Det är inte så att varje svensk nu har blivit ett potentiellt offer för de kriminella gängen. Det handlar fortfarande om uppgörelser i den undre världen men när det sprängs med dynamit och kulor avlossas med automatvapen så finns risken att oskyldiga drabbas.
  https://elisabethoglund.se/blogg/annu-en-avrattning-av-en-ung-kvinna-nar-den-kriminella-gerillan-accelererar-det-dodliga-valdet/

Kommentera

%d bloggare gillar detta: