”Malmöbo” häktad för fyra år gammal våldtäkt

BROTTSLIGHET. En 24-årig man har häktats på sannolika skäl misstänkt för att ha överfallit och våldtagit en kvinna för fyra år sedan vid en lekplats i Malmö, skriver Kvällsposten.

Kvinnan var ute och letade efter en katt en sommarnatt 2016 när hon blev överfallen av flera män. I torsdags anhölls den 24-årige mannen och under lördagen häktades han. Åklagaren vill inte gå in på varför mannen blivit misstänkt.

– Pettersson tror inte en sekund på att det rör sig om en Malmöbo…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

6 thoughts on “”Malmöbo” häktad för fyra år gammal våldtäkt

 1. Fördelen med dödsstraff på aliens som överfallsvåldtar på lekplatser är att det inte går att ”reparera”

 2. Av någon märklig anledning har dessa feminister samtliga såvitt känt hittills lyckats undvika att bli våldtagna varken i Iran eller här hemma i Sverige när de själva vistats utomhus t ex för att leta efter sina älskade bortsprungna husdjur.

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/08/iran-regeringen-i-slc3b6ja.jpg

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/02/iran3.jpg

  Stefan Löfven, Ann Linde m fl, representanter för världens första och enda feministiska regering besökte Iran år 2017. Bilder från Irna.

 3. Pandemin med gruppvåldtäkter, är en konsekvens av en mycket stor invandring av folk med en helt annan kvinnosyn, än den vi har i Sverige.
  Vissa av de nya, anser att lättklädda kvinnor är horor och behandlar dom därefter. Så är normen i deras hemländer, som de växt upp i.

  • Brukar det inte betalas för utnyttjandet av h…ror? Detta avskum som tillmäler oss detta epitet betalar väl inte utan snarare tar både liv och egendom av offren? Detta dessutom utan att straffas medan de som ärligt betalar för stunden blir uthängda i ljugpressen, straffade och fråntagna allt egendom och heder.(Paolo R)

Kommentera