”Malmöbo” häktad för fyra år gammal våldtäkt


BROTTSLIGHET. En 24-årig man har häktats på sannolika skäl misstänkt för att ha överfallit och våldtagit en kvinna för fyra år sedan vid en lekplats i Malmö, skriver Kvällsposten.

Kvinnan var ute och letade efter en katt en sommarnatt 2016 när hon blev överfallen av flera män. I torsdags anhölls den 24-årige mannen och under lördagen häktades han. Åklagaren vill inte gå in på varför mannen blivit misstänkt.

– Pettersson tror inte en sekund på att det rör sig om en Malmöbo…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


6 responses to “”Malmöbo” häktad för fyra år gammal våldtäkt

 • compulsoryunion

  Fördelen med dödsstraff på aliens som överfallsvåldtar på lekplatser är att det inte går att ”reparera”

  Gilla

 • gamgubben

  När dessa våra ambassadörer sätter på sig hucklen men ändå visar mycket hår så var det helt i onödan. Det är håret som ej skall synas!

  Gillad av 1 person

 • Billy Boy

  Av någon märklig anledning har dessa feminister samtliga såvitt känt hittills lyckats undvika att bli våldtagna varken i Iran eller här hemma i Sverige när de själva vistats utomhus t ex för att leta efter sina älskade bortsprungna husdjur.

  Stefan Löfven, Ann Linde m fl, representanter för världens första och enda feministiska regering besökte Iran år 2017. Bilder från Irna.

  Gillad av 1 person

 • Nisse

  Pandemin med gruppvåldtäkter, är en konsekvens av en mycket stor invandring av folk med en helt annan kvinnosyn, än den vi har i Sverige.
  Vissa av de nya, anser att lättklädda kvinnor är horor och behandlar dom därefter. Så är normen i deras hemländer, som de växt upp i.

  Gillad av 1 person

  • svensson

   Brukar det inte betalas för utnyttjandet av h…ror? Detta avskum som tillmäler oss detta epitet betalar väl inte utan snarare tar både liv och egendom av offren? Detta dessutom utan att straffas medan de som ärligt betalar för stunden blir uthängda i ljugpressen, straffade och fråntagna allt egendom och heder.(Paolo R)

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: