Nu ”flyr” de till Kanarieöarna

INVANDRING. Det är inget krig i närheten och fattigdom är inget asylskäl, ändå kommer det massor med afrikaner till Kanarieöarna som tillhör Spanien och därmed EU. Hittills i år har det kommit över 4000 i 160 små båtar. Hur många som drunknar vet vi inte men färden över havet är drygt tio landmil, båtarna små och jag misstänker att sjövanan inte är den bästa.

Flera har inkvarterats i stängda hotell eftersom det är corona-kris på semesteröarna och det är inte spanjorerna glada åt, eftersom många har det svårt.

Båten ovan verkar de strunta i…

-Pettersson menar att det finns bara en sak att göra och det är att konsekvent skicka tillbaka dem. Afrika är rikt och det finns plats för alla som vill arbeta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Nu ”flyr” de till Kanarieöarna

 1. Jaha…då var Kanarieöarna förlorat.
  Inga fler turister, och ständiga våldtäkter, rån, mord och spridning av sjukdomar som normalt inte finns i en civiliserad värld.

  Ps. Finns länder som förstår och gör allt för att stoppa idiotin som pågår.

 2. Kommer från Puerto del Rosario Fuerteventura hela stan är full av afrikaner nu. Flera av de som har kommit har varit bärare av covid19.
  Så fort havet är lugnt så väller det in båtar och alla vill vidare till europeiska fastlandet.

 3. Kanarieöarna har nog alltid varit ett önskemål från Bush-invånarna o Kannibaler…. Redan för 30 år sedan,då Stenbock med hustru brukade övervintra på Teneriffa,fanns det rikligt med sådana niggrar,som agerade gatusäljare.

 4. Här uppe står det att läsa att Röda Korset har gjort en överenskommelse med ett trestjärnigt hotell i andra linjen på Las Canteras, att afrikaner får bo där. ””
  Spanjorer får sova under presenningar på stranden.

 5. Invasion och vi står handfallna, utan minsta motstånd tar muslimerna över, och vi betalar t.o.m för det
  Det här slutet för dem fria världen
  Och vad gör EU och vad gör vi för att få stopp på idiotin.??

 6. Spanien är förlorat! Liksom övriga Europa.
  SD har haft rätt hela tiden gällande konsekvenserna av flyktingströmmar. Ekeroth talade om detta 2010 i omgångar, så övriga partiet och blev kallade för rasister.

 7. Jag tror Pettersson har glömt en sak när han säger att Afrika är rikt. Förmodligen har dom inga bidrag som i Europa.

  • Pengarna som kommer in till Afrika tas omhand av de styrande i deras länder, bara slavlöner betalas till de som utför vardagssysslor som gynnar styret, så är det och kommer alltid att förbli i länder där Demokratur råder !

Kommentera