Få fast mördarna


Tre unga mördare har under sommaren lyckats rymma efter benägen hjälp utifrån. Där public service och flera stora dagstidningar valt att inte visa deras ansikten för allmänheten, väljer Hasse Aro på Efterlyst en annan väg.

Så här sade han i torsdagens avsnitt…

”Det här är Efterlyst och här jobbar vi för att sätta dit de som ska sättas dit”

…och det här är de efterlysta ungdomsbrottslingarna.

Heder åt Hasse Aro som visar att man inte förtjänar anonymitet när man begår grova brott i Sverige. Heder åt Hasse Aro som inser att allmänheten kan vara en guldgruva för polisen när de söker efter svin som mördat, rånat, våldtagit och begått andra grova brott. (Filmklipp och bild från Efterlyst 2020-09-03)


3 responses to “Få fast mördarna

 • G Nordström

  Att Aro vågar. Risk för att anmälas för hets mot folkgrupp.
  Angående spårning så är många emot kameror i allmänna områden men laddar hem appar som spårar ännu mer. Snacka om att vara indoktrinerade .

  Gilla

 • messkalle

  Ingen som vet, var de finns. Ingen vågar berätta, var de finns.
  Lite OT. Var vi finns det vet Google Map (Samsung och säker också Iphone) med kartläggning från våra mobiler med uppkoppling. Jag blev förvånad när jag kollade *Mina platser. Där redovisades färdsätt, tidpunkter och platser jag besökt. Dessa uppgifter har funnits längre än vi laglydiga användare själva förstår och.kanske önskar.
  Så när någon kändis gjorde ett besök så var det enkelt att fånga kändisen med byxorna nere eftersom mobilen var på när kändis var på.
  – Vi laglydiga övervakas och frågan uppstår varför övervakning av potentiellt kriminella inte ger bättre resultat (inlåsning).
  Detta kan Morgan fixa men det gör han inte. Varför? Istället står poliserna utan vassa verktyg. Nu senast i Göteborg när två poliser blev förnedrade av en grupp ”smågangsters”

  Gillad av 1 person

  • Argus

   Det finns grader i helvetet och det är därför jag aldrig skulle köpa en mobil med android. Android är ett mobiloperativsystem som Google tillhandahåller (till låg eller ingen kostnad) och finns i praktiskt taget varenda avancerad mobiltelefon som inte tillverkas av Apple.

   Det har dock blivit lite bättre sedan reportaget filmades och det tack vara några integritetshöjande åtgärder som Apple infört och som även Google har tvingats införa. I iOS 14 kommer nästa steg då annonsörer uttryckligen måste be om tillåtelse att spåra. Tyvärr kommer det inte med lanseringen utan först i början på nästa år.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: