Stäng

Morgan Johanssons falskhet är avgrundsdjup. Han är mytoman

INSÄNDARE. Han är fullständigt skamlös när han försmädligt leende ljuger svenska folket rakt upp i ansiktet. Jag tror aldrig jag hört honom säga ett sant ord om någonting. Han förnekar allt som för de flesta tänkande människor är fullständigt uppenbart. Ett narrspel som totalt raserar Sveriges ekonomi. Utan minsta självkritik och en vansinnig invandringspolitik. Hans hantering av fakta och sanning kan bara kallas ren mytomani.

Rolf Malm

Som en papegoja upprepar han att han lyckats minska invandringen till nästan noll. Han näbbar emot de mest vattentäta fakta. Asylinvandringen är den lägsta någonsin och antalet kvotflyktingar är några promille av Sveriges befolkning även om den nu ökas till 5000 per år. Det har kommunerna råd att bekosta menar han. Dessa 5000 är ju de allra mest utsatta flyktingarna av alla. Nästan alla är kvinnor och barn, säger han.

Men sanningen är man första halvåret 2020 utfärdat 53.842 uppehållstillstånd. Blir det lika många nästa halvår är vi uppe i 107.000 i år. Överlägset flest bland EU-länderna.

Januari till juli 2020: Anknytning 17.010, arbete 21.297, asyl 5.543, EUinvandrare 3.589, studier 6.403, illegala okänt.

Med darr på rösten påstår han att miljoner migranter går till jobbet varje dag och bidrar till samhället. Vi vet att det är en lögn på flera sätt. För det första är en stor del av dessa jobb skattefinansierade sysselsättningar, fejkjobb, det räcker att vara sysselsatt några timmar i veckan för att inte räknas som arbetslös.

xxx

 

 

Det tar 30 år för de flesta migranter innan de når självförsörjning – då på nivån existensminimum. Bland Invandrarkvinnor är över hälften utan jobb. Men de flesta är inte ens inskrivna hos Arbetsförmedlingen. I Malmö är arbetslösheten bland migranter 16,5%. För svenskar 9,2. För afrikanska migranter är siffran 28%. För migranter med endast förgymnasial utbildning är 40% utan jobb. Siffran för öppet arbetslösa eller inskrivna med aktivitetsstöd är 43%. I coronatider blir det än värre.

Särskilt om man utan hälsokontroll släpper in 107.000 nya lågutbildade migranter. Det är som att flytta hit en hel afrikansk stad. Allt detta vet naturligtvis Morgan Johansson, men ljuger samvetslöst för både invandrare och svenskar. Svenskarna blir slavar under skattetryck och otrygghet. Invandrarna blir slavar under bidrag, svartjobb och bostadsbrist. Alla blir utsatta för samhällskollaps, kriminalitet, undermålig skola, klimatångest, elbrist och ökande etniska motsättningar och våld som närmar sig inbördeskrig. Den humanistiska livbåten sjunker överbelastad och läckande.

Därtill kommer 900.000 utlänningar med s.k samordningsnummer, tiggare, bordeller, stöldligor, narkotikamaffia. Rättsstaten förfaller och sharialagen tar över med hjälp av vår justitieminister. Han bryter mot alla budorden, isynnerhet det 8:e. Rimfrostfiaskot var en succé säger Morgan Johanssson. Trots att mord och skjutningar ökade. Han borde lära sig av Danmark. Men han ljuger och ljuger om varje fråga. Ingen utom Jimmie vågar invända…framför allt inte media som lever på staten och under hans censur. Självfallet vill migranterna inte ifrågasätta hans skönmålande. Vet han ens själv varför han döljer verkligheten och vart han vill? Annat än att tillfredställa sitt maktbegär och växa i betydelse. Ärlighet varar längst heter det ju. Fan tro´t.

Myten om Kejsarens nya kläder tycks fungera utmärkt i Sverige. Karln är en bluff, en modern Munchausen, en livsfarlig blindgångare. Skjut ut honom fort som en kanonkula innan hela landet exploderar. Dessvärre är hans chef nästan ännu värre. Han har mage att skylla invandrargängens brottslighet på svenska folket och lärarnas slapphet. På den avdöda nazismen och de rasistiska svenskarna. På svenska ungdomar för narkotikamaffians härjningar. Han är en förolämpning. Han rapar upp en mängd åtgärder – fler poliser, hårdare straff, hemlig avlyssning etc – i de flesta fall lögner och meningslösa detaljer när man inte ser de bakomliggande orsakerna till allt det han kallar ”fullständigt oacceptabelt”. Det är han och hans politik som är oacceptabel! Det är ofattbart att han inte fattar det. Det är direkt pinsamt att höra honom fly från allt ansvar. Allt från vårdköer, bostadsbrist straffskatter, Coronaskandaler, EU-rån av svenska hushåll och kommande elbrist är någon annans fel. Själv är han felfri. Omgärdad av livvakter och instängd i sossegarderoben av det smartaste feministiska gänget och klimatsekten som räds hans verbala grodor. Kniper det riktigt illa får kungen ta över rollen som landsfader. Det majestät han vill avsätta.

Rolf Malm

STORT TACK för allt stöd till mitt grävande och skrivande. I min bok ” Sverige 2084” försöker jag avslöja skrönorna i den svenska politiska historien. Lögnerna, skandalerna, bedrägerierna, skönmålningarna, nepotismen. Nu värre än någonsin.

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30, kontakt rolflmalm@gmail.com

Gå med i folkomrostning2021.se

Steget Efter, justitieministrar i Danmark, Finland Norge och …

10 reaktioner på “Morgan Johanssons falskhet är avgrundsdjup. Han är mytoman

 1. Alla politiker är och har alltid varit maktgalna kroniska mytomaner !
  Ingen icke mytoman kan eller orkar med att ständigt utan en min ljuga människor rakt i ansiktet men det klarar alla politiker galant…..

 2. Sverige sänks fullständigt av dessa svagbegåvade lögnare, som Morgan, Löfvén, Ygeman, Lööf. mm. Det enda ljuset i mörkret är när man kan läsa Rolf Malms välskrivna alster på favoritsidan Petterssons Blogg.

 3. Nyanlända anställs enbart för att sänka försörjningsstöds kostnaden
  Räknas som nystartsjobb.

 4. Dock är det intressant vilka det är som köper narkotika. Hur många är det som köper? Förmodligen är köparna både svenskar och utlänningar. Och straffet för ”eget bruk” är ju väldigt lågt.
  Det verkar ju vara massor som säljer, och tjänar grova pengar.

  1. Jo min Mormor o Morfar o Farmor o Farfar och
   Mor o Far har allltiiid röstat på Sossarna, och jag
   kommer allltiid att rösta på dem, politiken spelar
   ingen roll huvudsaken är att dom är SOOOSSSar.

   Att tänka själv att ett land kan bli så ned dekat
   som Sverige blivit med i stort sätt samma styre i
   snart hundra år.Men det allra jävligaste är att
   Sverige har befunnit sig högst upp på stegen
   men själva valt söka sig till avgrunden, och
   det är Sossarna från Olof Palme och framåt som
   åstadkommit detta moras tillsammans med det
   fullständigt huvudlösa M P ??

 5. Det enda språket politikeradeln och deras medlöpare begriper är tydligen bara kulor o krut o.likn.och så blir väl fortsättningen om vi inte vill falla till föga för tyranniet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: