Stäng

Att framställ Jesus som bög eller att bränna en koran…

MEDIA. Fotoutställningen Ecco Homo visades första gången 1998. Det är tolv stora bilder som visar Jesus omgiven av hbtq-personer. När den kom väckte den väldigt mycket känslor och starka reaktioner, inte minst bland kristna. Allt från påven och Vatikanstaten till småförsamlingar i de småländska skogarna.

Då rapporterade media att utställningen lyfte hbtq-personer rättigheter i samhället och att de som protesterade var bakåtsträvande. Det var dock aldrig några upplopp vad jag minns.

När några bränner en koran tar samma medier som försvarade Ecco Homo ställning för islam, den ideologin är tydligen inte bakåtsträvande trots att den förespråkar att bögar ska dödas…

Darura ger muslimer möjligheter att äta griskött grillat på glöden från några koraner.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 reaktioner på “Att framställ Jesus som bög eller att bränna en koran…

 1. Jag kommer inte ihåg om det var några upplopp med bränder och slagsmål med polisen när den utställningen visades. Någon som vet? Alla religioner är väl lika mycket värda. Det tycker ju våran ärkebiskop också. Det fanns väl muslimer då också. Var det ingen som reagerade då när kristendomen hånades?

 2. Här har jag läst exempel på kristen självironi! Finns det muslimsk sådan?

  I svenska läroböcker, för, i ämnet Religion står det, till elevernas förskräckelse, att Muhammed tvingades gifta sig med en tjugo år äldre änka. Stackars Muhammed!
  Däremot står det inget om hans äktenskap med en åttaåring, något som många mellanstadieelever känner till.

  Pk-ismen lägger alltså själv grunden för källkritik av det slag den anstränger sig för att slippa… Ligger det i Pk-ismens natur att tro att ”vanligt folk är dumma i huvet”?

  Enligt samma läromedel framstår Muhammed som en sjusärdeles mytoman, lättkränkt och krigisk därtill. Dvs. för goda läsare…

 3. De som inte tror på någon eller något de inte ser tycks klara sig hyffsat bra ändå i livet !
  En sak är nog säker, dagens läkare är förmodligen lite avundsjuka på Jesus medicinska förmåga att bota människor för drygt 2000 år sedan !

 4. Att kritisera koranen som talar om när vi får våkdta, när vi kan råna de otroende och vilka vi måste stena är ju kränkande.

   1. Jag satsar på att jag går levande ifrån en fysisk konfrontation eftersom jag alltid går beväpnad.

  1. Det svenska etablissemanget är antikrist och lever på att förgöra ett sunt svenskt samhälle för sina egna egoistiska syften. Sju partier som omfamnar den kulturmarxistiska ideologin fast två av dem (C och L) inte har förmåga att ha flera bollar i luften samtidigt. Svensk politik i ett nötskal är endast ett maktspel där SJU partier kämpar om vem som är den vinnande parten. Polsk riksdag eller palaver i det Italienska parlamentet är en öppen sak, men ränksmidandet som Decemberöverenskommelsen eller JÖK:en är mer subtilt och den övrigt kunniga svenska populationen inser inte allvaret.

 5. Att söka logiska resonemang eller logiska förklaringar är bortkastad tid när det handlar om mussar eller dess nyttiga idioter i slaskpressen.
  Den enda logik som kan skönjas är att det alltid saknas logik.

 6. Spelar det någon roll vilken fantasivärld
  man lever i ?

  Ingen av fantasivärldarna är ju förankrad
  i verkligheten!

  Ingen av ”berättelserna” är verifierade.
  T.ex: vem var med den där ”Jesus” hela
  tiden och skrev ner allt han sade?
  Var finns protokollen?

  – ”och gud sade”: ………
  Vem sade vad, när och vem noterade?

  – adressen till ”himlen”?

  Har islam, möjligen bättre dokumentation?

  1. Jag har mina dubier när det gäller vår frälsares sexuella läggning. Jag har studerat den heliga skrivet och sett Life of Brian. Men har inte blivit klokare för det.

   1. ”Erling”!
    – det är religion som är fantasi!
    – men ”tro” om det tröstar!
    – jag lever i verkligheten! – med verkligheten
    – och av verkligheten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: