Svenska språkets utarmning

INSÄNDARE. Stefan Löfven anses som verbalt handikappad. Blindstyrets regering har med sina pekpinnar sett till att ordblindheten spridits i skolan så att en hel generation fått skrivkramp. Krampaktigt påstår man att arabiska flyter på lika bra som svenska i klassrummen. Mellan raderna anar man dock att de läst alla kunniga uppsatser om motsatsen. Språkförbistringen skapar ett  nytt klassamhälle. Ändå klassar de experternas råd som värdelösa och utan grund. De fortsätter tanklöst att i grunden sänka betygen för eleverna och intygar att det ska bli bättre ordning sedan. Det har de gjort sedan länge. Sedan klagar de för att invandrarna slås ut och slår in på brottets bana. Behärskar de inte språket så måste de härska med våld för att få godkända betyg av narkotikamaffian.

Rolf Malm

Talsvårigheter hos en nations ledare är förstummande illa. Man kan svårligen tala om större ledarproblem. Möjligen blaskornas ledare som på nyspråk skriver upp honom som mästare på förhandling. Men han blev ju rejält mästrad och behandlades som en nolla vid EU-förhandlingarna. Han tycks ha noll koll på hur många nollor 8000 miljarder har. Det är ju ett uttryckligt krav att man kan göra sig förstådd. Man måste kunna tala ur skägget och tala de otaliga ministrarna till rätta. Vara införstådd med att folk kräver raka besked och klarspråk och inte friserade talepunkter. I Bryssel kammade han ju noll. Ordhållighet har han tydligen inte hört talas om. Ordet finns nog inte på orwellskt politikerspråk eller i deras floskellexikon där allting som betyder något betyder sin motsats.

Vid talrika tillfällen har han ju tydligt varit enfaldigt otydlig och mångtydigt visat att han inte har en susning om vad han håller på med. Eller om vad vanligt folk diskuterar vid köksbordet. Han smiter ut köksvägen och blir svaret skyldig i diskussionen om ansvar. Det är ansvarslöst när antalet analfabetiska migranter och bokstavstrogna muslimer överröstar urbefolkningen. Det är urbota dumt att se mellan fingrarna och prata bort problemen. När man borde peka med hela handen och ta till hårdhandskarna istället för att sitta på händerna. Med dagens silkesvantar är det fritt fram för berikarena att lägga vantarna på hela välfärden. Nu är det ju på väg att helt urarta och kontrollen glider honom helt ur händerna när han försöker tvåla till andra för att bubblan spricker. Klockan klämtar för sista varvet. Han varvar mellan lögnerna och blir omsprungen av verkligheten. Det leder till rena kalabaliken. Som den i Bender. Svenskarna får fly hals över huvud för att rent ut sagt undvika att få halsen avskuren. Det artar sig till nytt Stockholms blodbad. Inte av Kristian Tyrann. Utan av Kalifens tyranner. Nu är det för sent att stämma i bäcken. Å andra sidan har folkets stämma tystats med munkavle och floder av löften om bättre tider. Mot bättre vetande för dem som läst Koranen.

Belästa kan man dock inte påstå att våra politiker är. De är historiska analfabeter utan bildning i någon som helst mening. De menar att klangängen inte har någon elak mening med att våldta, mörda och lemlästa. Väl inlästa på Koranens mål. Det kan skrivas på att de är baktalade, utsatta och ordlösa barn. Som med illitterata föräldrar, talföra sektledare och bokstavstrogna imamer tvingas ta till våldets språk för att rättslöst hävda sin rätt.

Att Löfven inte fattar att det är av honom och hans feministiska blindstyren fattade beslut som gör att dessa växande pojkar tvingas sova i skift i allt fler getton med stigande fattigdom och skiftande uppfostran belyses ju av hans uttalande om att han inte såg det komma. Något ljushuvud till fyr är han ju inte. Upptänd av nazismens slocknade låga och med lågande, gränslöst hat mot en gränssättande Sverigerörelse kan man inte påstå att han styrs av ett blixtrande intellekt. Han lider av en fundamental brist på förutseende och konsekvensanalys som borde vara en nationell ledares viktigaste credo. Hans motto tycks vara det motsatta. Öka motsättningarna och ge måttlösa löften om allas lika värde. Lika värdelöst som talen om lägst arbetslöshet, rent vatten till alla fattiga, god beredskap, välfyllda lador, medias oberoende, växthuseffekten, prioriterad åldringsvård, höjda pensioner, ordning i skolan, nyttan av en totalkorrupt u-hjälp, gigantiska EU-bidrag, UD:s antidemokratiska hemlighetsmakeri etc etc.

Han har styrt Sverige till att bli det  farligaste landet i Europa. Ingen går säker. Såväl kriminalitet som virus sprider sig nu till grannländerna. De som kallar sig feminister och tillhör bokstavsvänstern HBTQ har urholkat begreppen och döljer sina avsikter med falska åsikter och struntprat om jämlikhet som suffragetternas verkliga kvinnokämpar för längesedan skrivit in i historien. Utan att använda manshat som slagord. Allt de nya gör slår tillbaka på de kvinnor som runt världen ska tiga i församlingen och veta sin plats bakom slöjan. Dessa svenska hens borde avslöjas som de kommunister de är. Men de rattar ju Sverige med det körkort som kallas rasistkortet och blundar för att deras muslimska systrar inte ens får sitta bakom ratten. Dessa henshjärnor klarar bara vänstersvängar och snurrar evigt runt i EU-rondellen. Man saknar ord för att beskriva tanklösheten och den soppa de kokat ihop. Ju fler sopprötter som ska läsa kokboken desto osmakligare och tunnare blir det som serveras i det svenska soppköket. Hur dom än saltar notan så går det åt pepparn. Nu måste de ju också laga sina grönsaker på vedspisen när elspisen lagt av i brist på kontakt med verkligheten.

Rolf Malm

Ps. Jag gräver i den svenska politiska kökkenmöddingen för skrivandet av min bok ”Sverige 2084”. Den soppa som vi hamnat i är ihopkokad på lögner, svek, bedrägerier, skandaler och kryddad med skönmålning av Sverigebilden. Den förljugna anrättningen måste för framtiden redas ut med en rejäl portion sanning.

STORT TACK för alla tips och allt stöd!

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30, kontakt rolflmalm@gmail.com.

Gå med i folkomrosta2021.se

Steget Efter 

 

7 thoughts on “Svenska språkets utarmning

  1. Bara att börja med obligatorisk språkkunskaper i Arabiska i Sverige, det lär inom kort bli aktuellt när Musse helt tagit över !
    Det är mycket nära nu…….


    • … Sååå sant, gissar ifall 15-20 mussar skulle kräva sin rätt, då utanför Rosenbad skulle få vår regering att lägga benen på ryggen å schappa…myndigheter i övrigt redan deras redskap i vårt Abzurdien
      … å andra sidan nog skitsamma om nuvarande klåpare håller i trådarna eller de 15-20 ökenvandrarna?

  2. Det svåraste med svenska språket för utlänningar att lära sig är verben som är sammansatta av en preposition och ett grundverb. Även hos en duktig student märker man att denne sällan använder såna ord. Som pågå, avgå, ingå, begå, utgå eller påstå, avstå, utstå, bestå, vidstå. Såna ords betydelse har föga med vare sig verbdelens eller prepositionens betydelser. Det är lite märkligt att såna ord överhuvudtaget har uppstått.

Kommentera