Det är dags att starta ett Återvandringsverk i Malmö…


ISLAM. Ett nytt statligt museum om Förintelsen bör placeras i Malmö, anser socialdemokraterna i Malmö. Detta trots att S har medverkat till att judarna snart är fördrivna från Malmö. 

– Pettersson föreslår att i stället för ett museum så bör staten placera ett Återvandringsverk i Malmö och gärna i Rosengård där antisemitism, bidragsberoende och arbetslöshet är som störst, och för att det inte ska bli interna strider om placeringen kan Stockholm, Göteborg, Uppsala, Södertälje, Eskilstuna osv också få en filial…

Märkligt nog är det hets mot folkgrupp att bränna och spela fotboll med koranen medan media är tysta om hot om massmord på judar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


9 responses to “Det är dags att starta ett Återvandringsverk i Malmö…

 • G Nordström

  Ja de ska inte integreras. De ska hem.
  Det går inte att integrera någon som inte vill.
  De som vill är redan integrerade.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Naturligtvis ett rikstäckande Återvandringsverk!

  Gilla

 • LocalFluff

  Jag tycker det är en strålande idé att bygga ett förintelsemuséum i Malmö, antisemitismens Européiska huvudstad. Som den byggnaden kommer att bombas och brännas omringad av tusentals gastande islamister och feminister som stoppar brandkåren. Jättebra för den s.k. Sverige-bilden. Den bästa idé Malmös politiker har fått sedan Zlatan-statyn. Jag ser fram emot invigningen.

  Gilla

 • gamgubben

  Så typiskt för en genomsyrad sosse, ett museum men inga Judar. Att hon inte nämnde samma ska göras för och med muslimer.

  Gilla

 • Argus

  Ett museum över kommunismens och islamismens hundratals miljoner offer vore bättre på plats. Låt oss inte heller glömma bort att andra världskriget möjliggjordes av Molotov-Ribbentrop-pakten där östra Europa delades lika mellan Hitler och Stalin. Det och andra världskrigets utgång gjorde att människor i Östeuropa var livegna i närmare ett halvsekel. Det positiva är att de känner igen despoter när de ser dem, vilket tyvärr inte många andra européer verkar göra.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: