Stäng

Vi måste göra motstånd!

INSÄNDARE. Malmö ägs av muslimerna. Göteborg av maffian. Stockholm av gängen. Regeringen och polisen har tappat kontrollen. Det här går inte längre. Vi svenskar måste vakna upp ur apatin!

Rolf Malm

Poliser måste nu  själva ha skydd på väg till och från jobbet. Kommunanställda åtföljs av vakteskort till sina jobb. Där de låses i bakom låsta dörrar, skottsäkert glas och larm där så är möjligt. Säkerhetsvakter får beroende på för hög risk inte jobba i vissa områden. Ska polisen dit måste de vara kravallutrustade och dubbla patruller. Alltfler skolor måste anställa vakter. Klanerna upprättar privata vägspärrar. Busschaufförer utsätts för stenkastning och raketer. Bilister blir rånade på sina bilar. 5000 beväpnade gängmedlemmar håller hela stadsdelar ockuperade. Den som vittnar riskerar livet. I många fall gäller sharialagen i dessa områden. Judar vågar inte bo i Malmö. Barn kidnappas, våldtas, plågas och begravs levande. I bästa fall blir dom bara av med sina mobiler och tvingas till förnedrande underkastelse eller kommer undan med att bli verbalt förolämpade. Lärare avskedas om de avbryter bråk och mobbing. En skola i veckan bränns ner. Ingen vet hur många som lever illegalt i Sverige. Ingen går säker i folkhemmet. Den svenska laglösheten sprider sig nu till grannländerna. Sverigebilden har blivit en skräckbild.

Politikerna pratar men gör inget. Sätter på sig svenska flaggan på kavajen och låtsas vara patrioter. Man utreder och undersöker. Regering och opposition är lika goda kålsupare. Det ska sättas hårt mot hårt, straff ska skärpas, gängen ska knäckas, rekryteringen av allt yngre brottslingar ska stoppas, alla måste hjälpas åt, myndigheter ska samarbeta, fler poliser ska utbildas, fler kameror ska sättas upp. Arbetslöshet och fattigdom i växande getton sägs vara anledningen till det exploderande våldet. Misslyckad integration har skapat motsättningarna säger man. Men att konvertera innebär dödsstraff för en muslim. Att läsa Koranen ger mer information om problemen än kriminologernas beställningsrapporter eller feministernas naivitet. Assimileringen är inte misslyckad. Den är förutsägbart omöjlig. ”Högerkrafter” ska förbjudas. Censuren växer. Våldtäkter, förnedringsvåld, skjutningar, sprängningar, anlagda bränder, narkotikahandel, människosmuggling, bordeller, vapentillgång, bidragsfusk, judeförföljelse…allt kallas helt oacceptabelt av förlamade politiker. Vi har en statsminister som inte tar ansvar för någonting, som skyller allting på nazister och som låter sig styras av olika toksekter och islamister. De ruinerar landet genom obegränsat slöseri, genom nationellt bedrägeri, med sofistikerad korruption, politisering av hela statsapparaten, angiveriverksamhet, mediacensur, statligt styrd nyhetsförmedling, social utslagning av oliktänkande, justitiemord, kvasivetenskap och indoktrinering av medborgarna från förskolan och uppåt. Istället för att bekämpa islamismen har man skrivit samarbetsavtal om att se mellan fingrarna i utbyte mot klanrösterna. Den formella makt man därmed kan behålla berövas de istället med islamisternas laglösa våldsideologi. Svenska folket får sitta emellan.

Jeander

Trots att de vet att alla vet att det bara finns ETT ENDA SÄTT att bryta den för varje dag värre situationen för nationen. Stoppa massinvandringen och utvisa alla som olagligt finns här och lever på brott och bidrag! Av dem som är registrerade är 340.000 utan jobb eller subventionerad sysselsättning! Inga permanenta uppehållstillstånd. Inga samordningsnummer. Tvinga alla som kan jobba att bidra genom ett omfattande nödhjälpsarbete inom de sektorer där åtgärder är nödvändiga men eftersatta. Inom jordbruk, skogsskötsel, järnvägsunderhåll, vägbyggen, bostadsbyggande, miljöåtgärder som oljesanering, strandstädning, brandbevakning, skadedjursbekämpning, skogsplantering, parkunderhåll, takträdgårdar etc etc. Kanske anpassad värnplikt för invandrarungdomar. Eller obligatorisk samhällstjänst motsvarande tid.

Det skulle innebära att de skulle få bättre kontakt med svenskar, fick lära sig språket, i någon mån skulle bidra till statsbudgeten, tvingas att i någon mån lämna sina klanstyrda områden, genom nödjobben komma närmare den vanliga arbetsmarknaden och känna sig mindre som parasiter. Det skulle dessutom minska den s.k. pulleffekten och automatiskt minska invandringen till Sverige. Detta skulle inte kosta mer än dagens generösa, närmast villkorslösa bidragssystem! Jag såg det inte komma säger vår statsminister. Ett uttalande som visar hans absoluta olämplighet att styra ett land. Förutseende och konsekvensanalys är de kanske viktigaste egenskaperna för ledarskap på högsta nivå. Detta saknar hela hans regering i ofattbar grad. De avslöjas i all sin bedrövelse inte minst i coronatider när vanstyret tömt resurserna och massdöd utbryter bland de gamla som byggde den nu förlorade välfärden. Det måste få ett slut!

Rolf Malm

Ps. Med dagens regering och Morgan Johansson som ansvarig för lag och ordning lär inget av ovanstående ens diskuteras. Som en våt filt ligger deras lögner, statistikfusk, verklighetsflykt och censur över det sunda förnuftet. STORT TACK för allt stöd till mitt skrivande!

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Gå med i folkomrosta2021.se

Jeander

17 reaktioner på “Vi måste göra motstånd!

 1. Det är klart att vi måste göra motstånd! Frågan är vem som skall ta initiativet. Jag kan inte springa ut ensam och vifta med en Svensk flagga, då blir jag förmodligen skjuten. Någon måste ta tag i det här, och protestera på alla sätt som finns. Jag hoppas att den personen dyker upp snart.

  1. Men till detta behövs hjälp utifrån – men varifrån? Kanske från något håll rakt österut från Sthlm´s horisont? Och med det menas inte Finland eller Estland.

 2. 19:21
  Polisinsats mot folksamling i Malmö
  Omkring 300 personer har samlats på Amiralsgatan i Malmö.

  Enligt polisen avfyras bengaler och fyrverkerier.

  En person har omhändertagits och trafiken har stängts av i båda riktningarna.

  1. 28 augusti 2020

   Rasmus Paludan avvisad vid gränsen – har fått ett tvåårigt inreseförbud.

   Den danske högerextremisten Rasmus Paludan avvisades på fredag eftermiddag från Sverige. När han kom med bil till Lernacken möttes han av ett tiotal poliser och ett avvisningsbeslut från Malmöpolisen.
   Han nekas nu inresa under två år.
   Samtidigt greps tre av danskens sympatisörer på Stortorget misstänkta för hets mot folkgrupp.

 3. Hur lange ska vi prata om lilla nya Sverige, vad hade vi pratat om??? Om vi inte hade invandringen

 4. Rolf M:
  Du blir för varje dag bättre o. bättre,på att öppet enkelt beskriva landet Abzurdistan förfall… I dag får du allra högsta betyg av Stenbock.
  Tack för allt arbete du lägger ner,för att informera de efterblivna 80 %-en !

 5. Sverige har gått åt he…..te totalt.
  Vart tog mitt vackra fina land vägen? Och det har gått fort nu på slutet.

 6. Det är nog dömt att misslyckas. De bor i olika delar av landet med olika namn. Det enda som kan avslöja falsariet är fingeravtryck.

 7. Justieminster Morgan Johansson lyser ju som alla utanför begåvningsreserven vet numera med sin frånvaro och det beror naturligtvis delvis på att han numera ligger ovanpå sin nya Strandhäll och myser !

 8. Tänkte på den evenuellt tillsatta folkräkningen, kommer de anonyma och illegala gå själva till skattekontoret och uppge att :
  Jag bor här!!
  Så man undrar hur denna folkräkning ska gå till??
  Hade varit bra med den kontrollen men socialkontoren har ju oxå tystnadsplikt över de som får bidrag utan att vara registrerade.
  redan här känns det som all folkräkning tar stopp.
  Hade hoppats att man fick koll på dem med multi identiteter, men skattemyndigheterna lämnar inte ut någon information heller.
  vi glömmer detta i god socialistisk anda, det ställer bara till det med ordning och reda!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: