Socialdemokraterna ett arbetslöshets parti för muslimska invandrare


Arg Blatte, om socialdemokraternas svek! 

En av Arg Blattes bästa!


12 responses to “Socialdemokraterna ett arbetslöshets parti för muslimska invandrare

 • Cinna

  Idag fick Rasmus Pauldan inreseförbud i Sverige. I TVÅ ÅR. -Gämför med återvändande IS-terrorister som välkomnas och får soc-bidrag.

  Företrädare för Stram Kurs spelade fotboll med Koranen i Malmö -och greps av polis!
  -gämför med dagens (ej Tillståndsgivning) aktion där Extension Rebellion FÅR HÅLLAS med att blockera broar i Sthlm och hindra folk att ta sig till jobbet!

  Det ”saknas resurser” att skydda Dan
  Park & Pauludan och yttrandefriheten, men det saknades INTE resurser att skicka mängder av
  Polisertill Gotland när de demonstrerade då en rullstolsburen kvinna blivit gruppvåldtagen!

  -DETTA säger något om vilka regering med polis tjänar, i Sverige 2020!!!!!’

  Gilla

  • Cinna

   Är det enbart så cyniskt att partierna, ffa sossarna tävlar om röster från de gynnade gruppen? Dvs valboskap och att man VILL ha kvar folk i bidragsberoende? För att de ska fortsätta rösta ”rätt”?!
   -Säkert!

   Kan det också vara så, att man ffa satsar på invandring från MENA, pga av att det är klan-kulturer, vilket ger Klan-röster, men också för att ingen annan ideologi är ett lika effektivt kontroll-system som islam?
   Med andra ord; lättare att styra, bara man kohandlar med imamerna och kanske Saudi?

   Gilla

   • Cinna

    Att Pauldan får inreseförbud i två år och inte månader, har sannolikt med det kommande valet att göra.

    Gilla

   • Cinna

    Gämför det med våldtäktsmän som inte har svenskt medborgarskap, kanske bara varit i Sverige en kort tid, nä DE behåller man!

    Gilla

 • centurion

  Ja, om det nu ändå vore så väl att de var arbets-LÖSA och arbets-SÖKANDE, men så är ju icke fallet. Det handlar om arbets-OVILLIGA DAGDRIVARE som får allt serverat, medan de som arbetar ska betala kalaset och aldrig får se röken av någon välfärd. Såssarna skördar sedan frukterna av dessa köpta kärnväljare.

  Gilla

 • SVENSK

  Haha! ‘Arg Blatte’ är en av de fåtal Sverigevänliga kanonbra ‘blattar’ som kommit hit! En härlig ironi och humor samt kunnighet och intelligens! Och vad jag kan se är allt ärligt och direkt från ‘hjärtat’!

  Gillad av 2 personer

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Ej socialdemokrater har i decennier fått stå för kostnaderna för sossarnas fadäser.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Den strida strömmen med raketforskare och hjärnkirurger kommer att fortsätta, dom styrande måste ha valboskap till vilket pris som helst. Även om landet går omkull ska det ösas in mer valboskap, för dom styrande spelar det ingen roll när dom har sin inkomst garanterad även innan dom går i pension

  Dom styrande har missuppfattat den gamla normen med kvinnor och barn först, det betyder inte att offra kvinnor och barn först

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  lll

  Gilla

 • Olof.p

  Jag fattade när jag tittar på pensionsstatistik i Europa. Vi svenskar arbetar ca 5 år längre än de flesta europeiska läder. Är det någon som tror att vi får mer I pension för det, tror ni helt fel. Tvärtom, vi ligger långt ner på topplistan och ex i Italien är medelpensionen betydligt högre än i Sverige.
  Börjar ni fatta varför det är på detta viset? Precis, vår regering ger hellre bort pengar till utlandet och alla navlade muslimer de har tagit in i Sverige.
  Det verkar som sjuklövern håller ihop i frågan att slänga bort våra skattepengar. Därför ger jag er den ultimata lösningen. Rösta på Sverigedemokraterna. Det är endast Sverigedemokraterna som kan ställa ordning kaoset i Sverige och ge oss tillbaka alla pengar som kastas bort på utlänningar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: